Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaujmout holku

Od: mikycz* odpovědí: 61 změna:

Čau, mám další věc. S holkou jsme "navázali" kontakt, myslím že o mě stojí, já o ni taky. Zítra jedeme na společný výlet, na sportovní soutěž. Předpokládám, že když má kluka, bych měl být "kamarád" podle internetu, jak jsem četl.. ale jak a o čem si s ní povídat? Vzít jí třeba za ruku? Mám problém se rozpovídat a být "vtipný" Poradíte? předem děkuji

61 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Miky, chápu že jsi nejistý a nesmělý a e se ptáš na věci, které Ti nejsou jasné.

Ale zkus si představit, že by ses narodil o pár desítek let dříve, neměl bys internet ani mobila a musel bys improvizovat. Vymysli, co bys asi tak udělal, kdybys neměl "přítele na telefonu" ani naši "poradnu na netu" - a udělej to...

... tím myslím, že to bereš příliš "vědecky", stejně přijde situace, kdy se budeš muset rozhodnout "teďka hnedka", asi na rande nepůjdeš s compem a netem...

mikycz*
hodnocení

Je to můj první "případ" :D Bojím se, abych něco nepokazil. Až to prostě zažiju, tak už si budu jistý. Myslím, že právě když je zadaná, tak mě to může lecos naučit..

mikycz*
hodnocení

Takže, to jsem zase já. Omlouvám se, že to beru vědecky, ale chci se na to připravit, abych ze sebe vůbec něco dostal.

TAkže, zítra jdem ven. V sestavě Já, ta holka co se mi líbí, její kamarádka, a tý holky co se mi líbí kluk (+ možná tý kamarádky kluk)

takže, přemýšlel jsem nad tím. Nabízí se mi několik variant v různých případech.

1) Ta holka co se mi líbí (schvalně neříkám jméno) se bude chovat k jejímu současnému klukovi lísavě (prostě jakoby ho miluje, atd.. Objímají se apod.) V tom případě se jí nevšímat a nevnucovat se a bavit se s někým jiným

2) Pokud se bude s ním bavit nějak neutrálně (jako většinou) a objímat jí bude pouze on, (podle mě dochází k tomu, že si jí "chrání" (a má proč *smich*) tak se s ní normálně bavit. U této varianty si nejsem příliš jistej, jestli dostanu po tlamě, je mi to jedno... Takže normálně se s ní bavit jako předtím (ale dost blbě to půjde, protože před tím klukem je to těžší) a prostě na toho kluka kašlat. (Pokud mi odpovíte, prosím napište mi něco, co je před tím klukem vhodné (aby mu bylo jasné o co mi de, popř. i jí,)

3) Ta holka se bude "lísat" ke mě, o čemž pochybuju ale přece... kdyby tak se s ní budu normálně bavit, ale opět nevím o čem před tím klukem je to takové jiné..

Nicméně můj cíl je, abych jí mohl doprovodit JÁ pokud jí to nebude proti srsti...

askmenow*

Pokud jsi jí samotné neukázal, jak to s ní myslíš, určitě to poprvé neukazuj před jejím klukem. Nebo teda aspon já si myslím, že je to blbej nápad.

mikycz*
hodnocení

Takže se s ní normálně bavit a doufat že ten kluk bude muset pryč.. Je evidentní že žárlí, protože vždycky když přijdu si jí objímá atd..

doplněno 28.09.12 22:51:

Nebo tedy, aspoň myslím že to je žárlivostí

hop®

Nemusí to být vždy žárlivost, ta se projevuje většinou pokud je někdo zamilovaný. Pokud ji kluk objímá hlavně když přijdeš, může jít i o majetnický vztah, který s láskou a žárlivostí nemá moc společného...

mikycz*
hodnocení

Majetnický vztah? to slyším poprvé.. Co to má být?

hop®

No někteří kluci považují svoji holku spíše za svůj majetek, než objekt lásky a rovnocenného partnera. Chodí s ní hlavně kvůli tomu aby se s ní mohli chlubit a předvádět se. Pak případně nejde o žárlivost, ale je to spíš ješitnost, strach z poškození vlastního sebevědomí, pokud by holka udělala něco proti jeho vůli...

Ve starším věku pak podobné ženy stráví život mezi zaměstnáním, kuchyní a dětským pokojem, zatímco chlap se někde baví, sedí v hospodě nebo se válí doma u televize...

mikycz*
hodnocení

Aha, takže pokud to bude opětovat, tak se s ní aspoň dneska nebavit. A pokud to bude jen jednostraně od kluka tak se normálně bavit. Ale je to něco jiného než kdyby tam nebyl ..

mikycz1
no, kdyz ji napriklad bere mobil kdyz si s nim hazi a vrati ji ho kdyz jde domu...
mikycz1
30.09.12 08:38
nebo jak?
hh
Tak jak to dopadlo?
mikycz*
hodnocení

No.. Dneska jsem měl s ní jít ven, ale mám docela pocit, že sem něco podělal.. Odsekává atd. Nevím, dala mi dárek k svátku - obrázek, poděkoval jsem jí za to. Napadlo mě, když říkala že ho kreslila dvě hodiny jestli něchtěla třeba pusu nebo tak... Byli jsme venku s tím jejím klukem, kámoškama atd. Celkem v pohodě. Nevím, třeba kluk žárlil, když jsme se objali na rozloučenou :( Fakt nevím co se stalo..

askmenow*

Není nic jednodužšího, než se zeptat, ne? Komunikace je zháklad každého vztahu, partnerského i přátelského.

mikycz*
hodnocení

No takže ač mi většinou vše nebo nic vyjde proti mě, zkusil jsem to. Uvidím co odepíše, ale jsem napjatej jako struna. Napsal jsem jí, že se mi líbí i přesto, že už má kluka. Možná to je blbost, možná ne... Ale k něčemu jsem se odhodlat musel :( Aspoň budu vědět, na čem jsem. :(

doplněno 30.09.12 20:35:

Je to normální, že jsem takovej napjatej? :( Fakt ani neusnu...

hop®

Miky, aspoň jsi začal a "něco" udělal! Držím palce! *palec*

mikycz*
hodnocení

Děkuju, tak jsem zvědavej. Je OFF takže si to přečte asi zítra. Je hodně chytrá, tak doufám že nebude mít výtlem.. .:( Jako její kamarádka..

doplněno 30.09.12 21:14:

Pochybuju, že by od něho odešla. Prý na něho čekala 3 roky..

doplněno 30.09.12 21:14:

Aspoň budu vědět, na čem jsem

iz*

Už jste ji informoval o těch kamarádech ze školy? Aby nebyla nepříjemně zaskočena, až něco "vymňouknou"?

Tak jsem si to všechno znovu pročetla, a zatím nenacházím nic, co by svědčilo o "něčem víc" než kamarádství. Takhle na dálku jí nikdo do hlavy nevidíme, takže asi nezbyde než se jí zeptat sám.

mikycz*
hodnocení

Já vím, ale je lepší to ze sebe vysypat... Ulevilo se mi.

ertl
hodnocení

0x

kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje...

iz*
hodnocení

0x

Trochu rozpačití asi budete oba. Je-li to první schůzka, netlačila bych na fyzický kontakt. Rozhovor bych začala tou soutěží a sportem obecně, pokračovala bych dalšími zájmy a ostatní vyplyne ze situace.

doplněno 14.09.12 21:57:

Tak to je dost podstatná informace. V tom případě bych počítala s tím, že jde "jenom" o kamarádství. Třeba chtěla na tu soutěž jet s němým jiným a tomu do toho něco přišlo ...

Neexistuje spolehlivý návod, který by spolehlivě "fungoval" na všechny dívky nebo na všechny situace. Takže chválit pouze to, co se opravdu líbí nebo povedlo, držet se spíše při zemi, není-li co pochválit, nechválit nic a mluvit radši o počasí nebo - jak jsem zmínila výše - o sportu nebo o dalších koníčcích.

mikycz*
hodnocení

Ok, o fyzický kontakt zatím nikoliv, ale třeba jí např. něco pochválit. zapoěml jsem napsal, že je zadaná, takže buďto mě bere jako kamaráda, nebo se jí taky líbím. Chtěla, abych jel na tu soutěž s ní, původně jsme měli jet na kole, ale ona ho nemá tak nechtěla jet sama.. Nebo jí nějak naznačit něco... Netuším. Pochválit/naznačit/povídat si?

mikycz*
hodnocení

Aha, ok.

K 1. postu Jinak, myslím si, že kamarádství může být mezi ženou a mužem, ale většinou jde o jednostrannou lásku

doplněno 14.09.12 22:00:

Napadá mě ještě, není způsob jak by se to dalo zjistit asi že?

hodnocení

0x

Vtipu Tě nikdo nenaučí. To je v člověku. Okozlit ji zřejmě chceš. Jak Ti můžeme poradit, o čem si s ní povídat...Nikdo z nás ji nezná, a neznáme Tebe a Tvé intelektuální možnosti. Ty si k ní přece musíš najít cestu. Vzít ji za ruku, jo, tak ji vezmi za ruku, nikdo Ti neřekne že ne, ale co dál? Tohle přece nejde radit. To je přirozené a individuální a záleží na okolnostech. Nebo mi řekni kde budete, já si vlezu někam za vás do roští, budu sledovat co se děje, a pak Ti řeknu, kde jsi byl za "blbce". Ale tohle přece nechceš. Kurňa se neptej a řiď se intuicí. Přece Ti nikdo nebude a hlavně nemůže našeptávat, jak se máš chovat, když jsi s vytouženou dívkou o samotě. Jestli to nerozpoznáš sám, tak to nemá smysl.

doplněno 14.09.12 22:15:

BOŽE, ne OKOZLIT, ale OKOUZLIT. *smich* lAPSUS se vloudil...

mikycz*
hodnocení

No, jedná se o mou první zkušenost, tak se snad můžu zeptat..

Však ano, proto Ti to píšu. Ale tady tu zkušenost neuděláš. Uvidíš zítra a je to jenom na Tobě. Já kdybych tam byla, tak bych si rady věděla. jenomže v takovéto situaci přece nejde radit. Budeš s ní sám, copak já vím, co ji zajímá? nikdo to neví. Musíš si ji ji oťukat a nějak ji zaujmout. Okouzlit.

mikycz*
hodnocení

Tak je to za mnou.. Chtěl bych vyvodit, co pro ní tedy znamenám. Bavili jsme se skoro celou dobu (přiměřeně) a nakonec chtěla abych jí i zapnul nějakej řetízek. Poslouchali jsme spolu hudbu, dělali různý blbosti. Prakticky jsme se vůbec nenudili :) což mě překvapilo-nebyla snad ani jednou ta trapná situace mlčení... Co vy na to? (jen připomínám, že alespoň oficiálně má kluka)

iz*

Copak se kamarádi nemohou dobře bavit? Z těchto útžků se nikdo nedozvíme, co má v hlavě. Jedině se jí zeptat přímo jí (ale radši opatrně, aby neskončilo i to kamarádství).

mikycz*
hodnocení

Můžete mi prosím uvést nějaký příklad toho, jak bych to měl říci?

mikycz*
hodnocení

Vůbec netuším jak.. :(

Tak se jí třeba zeptej, jestli by si takový výlet chtěla s tebou zopakovat. A podle toho, co odpoví, už snad budeš vědět, jak to bude s vámi dál, ne?

mikycz*
hodnocení

Myslím, že by odpověď byla ano... Vždyť na další soutěž chce jet určitě...

mikycz*
hodnocení

Ok, napsal jsem jí, jestli neche jít ven, odpovědala že ano :) Tak jsem zvědav. Díky moc všem :)

askmenow*

Rozhodně na to jdi velmi pomalu. Zatím neudělala nic, co já běžně nedělám s kamarády. Dej tomu čas, zatím se pořád seznamujete.

mikycz*
hodnocení

Okej, takže být kamarád... :)

Ještě dodám, že už KONĚČNĚ má její tel. číslo :)

askmenow*

Tk tak, zatím buď kamarád. jinak bys ji mohl dostat do spousty nepříjemných situací. A znáte se málo na to, aby ve volbě přítel x ty volila tebe. Možná to tak jednou dopadne, ale teď je brzy. A jistě i ty uznáš, že kdyby byla hned ochotná něco si začít s tebou, když někoho má, asi by nebyla moc dobrý člověk.

mikycz*
hodnocení

Tak tak, je mi to jasné. Děkuji. Uvidímě jak se to vyvrbí :)

askmenow*

Budu držet palce :) Dejte vědět, až dojde k nějakému zlomu ;)

mikycz*
hodnocení

No tak s ní du za půl hodiny ven, problém je jen, že prý její kluk dorazí taky, sice později ale co.. A jde i s kamarádkou :(

doplněno 20.09.12 22:04:

Táákže, s kámoškou docela prdel... ALe mám problém. Ještě jí není ani 15 a kouří... Prej jen tak jednou za půl roku, nabízela mi taky, ale nevzal jsem si to (ani mě to nenapadlo-hnusí se mi to od rodičů) Mrzí mě to na ní a chtěl bych jí nějak říct, aby toho nechala, že se tim nic nezíská, ba naopak to škodí zdraví, peněžence apod.. Poradíte mi prosím?

askmenow*

Normálně jí to řekni, proč ne. Jen nechtěj, aby se změnila. Prostě jí jen řekni svůj názor.

mikyczskola

Takže jako třeba: Hele Kájo, to kouření je hnus... Nebo jak jako? :(

Ahoj Miky. Co kdybys jí řekl _ hele Kájo, mrzí mě, že si ničíš své zdraví kouřením. Chápu, že je to Tvoje věc, ale protože mi na Tobě záleží, byl bych rád, kdybys to nedělala. Aby ses nestala závislou na cigaretách, jako ostatní kuřáci...To by jí mohlo přimět k popřemýšlení a mohla by to vzít jako dobrou radu od kamaráda, který to s ní myslí opravdu dobře. Není na tom nic zlého, ani vtíravého.

doplněno 21.09.12 20:37:

Není vůbec zač, Miky. Vezmi to i z druhé strany. Kdyby šlo všechno jako drátku, bez komplikací, nebylo by to ono. :D...K Tvé nové komplikaci - já bych jí to řekla na rovinu, jak to říkáš tady. Nečekala bych, až se z toho stane možná nějaká nepříjemnost. Je to určitě fajn děvče a pochopí to, že puberťákům se nedá zabránit v tom, aby neudělali občas nějakou tu "lumpárnu" a nepobavili se na cizí účet.

doplněno 26.09.12 20:27:

Zdravím, Miky. Gratuluji k tomu objetí..:)...Myslím si, že to byl minimálně projev sympatií a vděčnosti...To by Tě mělo těšit, i kdyby to bylo jen z kamarádství. To víš, do hlavy a srdce není druhému vidět. Nikdo neví, co se z toho ještě může vyklubat...

mikycz*
hodnocení

Zkusím to, kapko děkuju mnohokrát :)

Ale je tu další problém: Psali jsme si Smsky, všechno v pohodě, akorád jsem půjčil (teď už) kámošovi mobil prý na hry, ale on šmejdil a vyšmejdil smsky. rozkecal to, rozhalšuje že mám holku apod. To by mi bylo úplně jedno věřte mi, ale oni si jí i přidali na FB... Nechci ani domejšlet co by se mohlo stát. Mám ji to říct, že naše třída je parta volů a popsat situaci tak jako vám, nebo mlčet, ono to nějak dopadne a nebo nějaká dobrá jiná možnost?

doplněno 21.09.12 15:46:

Je hrozný, že se mi to všechno komplikuje..

mikycz*
hodnocení

Jen doplním, napadjí mě tři možnosti. Buďto jí to říct jako Vám, nebo jí to neříct a doufat že se to k ní nedostane...

askmenow*

No, já osobně bych to řekla popravdě a předem, ale je to samozřejmě na tobě.

mikycz*
hodnocení

Takže zdravím, po delší době... Šli jsme spolu z jednoho kroužku (i s její kámoškou) byli chvilku venku atd.. Pak kámoška odešla a já ji doprovodil domů, objala mě (já pochopitelně taky :D) a řekla, že děkuje že jsem jí doprovodil. Potom jsme se rozloučili... Jen dodám, je zadaná (aspoň oficiálně) ... Myslíte, že to bylo kamarádské gesto, nebo že to znamená něco víc?

mikycz*
hodnocení

Těší mě to.. Ale jak bych měl postupovat dál?

shejdy*
Az se budete loucit, jako napr. tim obejmutim, dejte ji pusu!:)
askmenow*

No, nevím, těžko soudit, já se objímám se spoustou kamarádů na přivítání i rozloučení, s ěnkterými si dáváme i pusu na tvář. A skutečně to jsou jen kamarádi.

mikycz*
hodnocení

Ok :) děkuju zkusím to. Jsem rád že jsem překonal ten stud! :)

doplněno 27.09.12 06:43:

Ještě.. Ktakovému polibku se hodí jen se dotknout ústy tváře že?

mr*
K polibku se hodi usta a jazyk. ;)
mikycz*
hodnocení

I k tomu prvnímu?

askmenow*

No, pokud má přítele a pokud jste si nedali ani pusu, čekala bych, že polibek s ústy a jazykem by jí dost vyděsil. K přátelskému a nebo takovému tomu "pooznávacímu" polibku samozřejmě patří jen pusa na tvář, maximálně bleskový dotek rtů na rty.

mikycz*
hodnocení

Aha, tak když si to schrnu, takhle se objímá s kámoškama taky... Takže není čeho se chytit. Ta pusa, no nevím :( mám to zkusit? Na tvář?

doplněno 27.09.12 18:15:

Prostě, doprovodil jsem jí domů, a řekla něco jako že děkuje že jsem jí doprovodil a obejmula me, já jí taky... Tak nevím :( Je zadaná, ale minimálně jako kamaráda mě bere. Většinou se o tom klukovi bavila, ale teďka když se jí kámoška zeptala jestli s ním jde ven, tak říkala že se jí nechce..

Podle mě existuje několik možností:

1) Buďto jí naznačit že nejsem jenom kamarád (jak, to nevím-zkuste prosím poradit)

2) Počkat na to, až se časem rozejdou a do té doby být jen kamarád

3) Nějaká jiná možnost, nevím..

mr*
Radsi pusu na rty. Myslim, ze pusa na tvar je dost zastarala.
mikycz*
hodnocení

Nezlobte se, ale podle mě na pusu určitě ne. Spíš bych se přikláněl k dotyku rtů nebo na tvář..

askmenow*

Kamarádi jste a nic víc nejste do doby, než to jako něco víc začnete brát oba.

Podle mě máš dvě možnosti. Buďto vyčkávat, jak sám píšeš, jak to dopadne s tím jejím klukem. Nebo to můžeš risknout a otevřeně se jí na to zeptat. Ze začátku vlastně ani nemusíš říkat, že bys o ni stál. Ty musíš odhadnout, jak jste dobří kamarádi, jestli se jí můžeš zeptat, jak to má ve vztahu. Můžeš třeba říct, že jsi na ní pozoroval, že se jí s ním už tolik ven chodit nechce a jestli je mezi nimi vše v pořádku... tyhle informace by ti dost pomohly pochopit, jak ona jejich vztah bere a tedy i to, jak by se asi stavila k dalšímu nápadníkovi (tedy třeba tobě). přecijen budeš v jiné situaci, když ti poví, že jí na vztahu s ním hrozně záleží, že teď sice mají problémy, ale že bude dělat vše proto, aby se to zlepšilo, než kdyby ti řekla, že už jim to neklape a že přemýšlí o rozchodu...

mikycz*
hodnocení

A jak bych na to měl zareagovat? Pokud jí na vztahu záleží, tak zamumlám něco jako že jsem rád třeba že je šťastná. A když ne, tak co mám říci? Spíš povzbudit (což mi příde hloupé) nebo nevím..

askmenow*

To musíš už vyvodit ze situace. Koneckonců, pokud chceš, aby tě měla ráda, musíš být sám sebou. Zkus se do ní vcítit, poznáš, jestli bude potřebovat utěšit, obejmout, nebo otevřít oči. Nemusíš jí radit, někdy stačí dát najevo "účast". Buď sám sebou. Věř si.

enthusiastic*
hodnocení

0x

Vtip si nevypracuješ za jeden den a navíc to není ani tak klíčově důležité. Stačí se naučit mluvit a být sám sebou a ostatní se o sebe postará samo: www.mluvim-dobre.cz

mikycz*
hodnocení

Tak dneska jsme byli zas na kroužku a přišel tam ten její... Hráli jsme nějakou rozesmívačku-cukrkáva nebo tak nějak :D Jsem si říkal vduchu, že se takovýmu nebudu smát atd.. A vyplatilo se to. Ale prostě, hnusí se mi když se objímají atd... Vím že spolu chodí, ale je mi to nepříjemné. Pak jsem jí s kámoškou doprovodil domů, blbli jsme a nakonec jsem jí tak z legrace vzal do náruče.. Udělal jsem pro ní to video, říkala že se jí to líbí, ale na druhou stranu, pozval jsem jí do bazénu, nechtěla. Několikrát jsem jí zkoušel pozvat ven, nechtěla... Musí vědět, že se mi líbí tak si říkám, jestli to není signál něco jako jen kamarádi. Poraďte :)

doplněno 24.10.12 22:44:

Právě se snažím udělat hudební mix toho, co má ráda, a někdy třeba za 14 dní jí to dát..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]