Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jaké jsou názory lékařů na užívání tablet Chlorela?Jsou to lisované zelené tablety z říční řasy.Prý jsou zdravé.Neškodí třeby při onemocnění dnou nebo revmatickou artritidou,psoriazou?
Ano opravdu chlorella nejen, že navadí na revna, ale naopak je velice prospěšná. Autor, dlouhodobě zabívající se zelenými potravinami se o tom zmiňuje i na sých stránkách: greenfit.cz/... .A prý na revma pomáhá i mladý ječmen, který se též, jako chlorella řadí mezi zelené potraviny. Dokonce jsem nedávno na toto téma (revma a zelené potraviny) viděl v televizi rozhovor s jednou lékařkou, která se touto problematikou zabývá. Mám pocit, že to byl pořad na České televizi (buď sama doma, nebo pořad podobného typu).
Také doma užíváme tablety chlorelly a zelený ječmen, upravily se mi potíže střevní /průjem/ a od té doby, co vše užívám, jsem neměla žlučníkový záchvat. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.