Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit eurovíkend, nebo jet na vlastní pěst?

Od: poradce330* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

jsem se docetl, ze je vyhodne jet do Parize formou eurovikendu i s cesky mluvicim pruvodcem. Nevim ale jestli se mi vyplati kupovat rovnou eurovikend s pruvodcem a nebo mam jet na vlastni pest (vyjde urcite levneji) a pruvodce si delat sam. Jazyky moc neovladam, tak nevim jestli bych tam nekde nasel cesky mluviciho pruvodce.

Radsi bych volil pruvodce, ale zaroven se mi nechce priplacet a jet nejakou cestovkou. Nevim tedy jak si vybrat :(

Diky za odpoved.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

I já dávám přednost individuálnímu cestování před cestovkami, ale spíše kvůli vlastnímu programu. Jezdím tak ale jenom do zemí, kde se dobře domluvím. Neznáte-li jazyk, je podle mne rozumnější jet s CK, jejíž zástupce pomůže v případě problémů v místě pobytu (bez znalosti jazyka se těžko dohaduje např. odstranění závady na pokoji apod.)

poradce330*
hodnocení

Máte pravdu, využiji raději služeb CK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]