Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah bez sexu

Od: tereziee odpovědí: 10 změna:

dobrý den všem je mi 20 přítelo vi 25, chodíme spolu od prosince a ješte sme spolu nespaly,on ví že sme pana,on není panic,ale mazlíme se to je fajn,nevim proč to furt oddaluju a jsem ráda že přítel čeká a čeká,nevíte z čeho mám takový strach? já to sama nevim,ale asi z toho že to bude bolet..jak překonám strach? a nijak na me nespechá,ale nevim jak poznám že by to chtel,nebo tak..aby se na me pak nevykašlal behem času,.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tereziee, tenhle problém jsem měla před čtyřiceti lety. Taky jsem měla strach, že to bude bolet. Babička, která měla hrůzu z toho, že bych mohla přijít do jiného stavu za svobodna, mi totiž vtloukla do hlavy, že to bolí víc, jak vrtání zubů. To bylo totiž to jediné, z čeho jsem měla panickou hrůzu. Musím se smát. nebudu to tady popisovat, jak se nakonec odehrálo, bylo by to dlouhé povídání. Ale v dnešní době? Podle mne jste si našli jinou alternativu k uspokojení, (i my dva jsme ji tenkrát našli, a to jsme byli oba blbí), protože jste stále spolu a stačí vám to tak oběma. Tak se tím netrapte, nechte dozrát čas, ale vězte, že to fakt zase až tak nebolí. Raději desetkrát přijít o panenskou blánu, než jednu návšťevu u rabiátského zubaře. *smich*

hansschuman*
hodnocení

2x

Milá tazatelko.

Nemusíte se bát že by Vás kvůli tomu opouštěl, zjevně je to rozumný muž a na nic nespěchá.

A kdyby přesto uvažoval o rozchodu jen kvůli tomu, že s ním nespíte, tak Vás opravdu nemiluje a nestojí Vám za to.

Na nic nespěchejte a nenechte se nikdy do ničeho nutit.

Pamatujte že milování bez hlubokého citu nikdy není takové jako naplnění vzájemných citů.

Až nastane ten správný okamžik bude to ten nejlepší zážitek Vašeho žovota na který nezapomenete.

Není čeho se bát, nekteré ženy vzrušením nepocítí bolest žádnou nebo jen nepatrnou.

Největším nepřítelem je stres, proto se nestresujte tím jestli to bude bole a vše bude v pořádku.

Přeji Vám vztah plný lásky a citů.

Hans S.

amadeus*

Dovolím si s vámi důrazně nesouhlasit.

Pokud po devíti měsících stále nespěchá, nemá to nic společného s rozumem, ale spíše s negativním, nebo přinejmenším chladným vztahem k sexu. Pokud si ho tedy nedopřává jinde, ale o tom pochybuji.

Pokud by uvažoval o rozchodu kvůli tomu, že s ním dívka nespí, tak to vůbec neznamená, že by ji nemiloval. Láska je jen jedním z pilířů vztahu, byť zřejmě tím nejdůležitějším. Sex je dalším z pilířů. Pokud tento pilíř nestojí, pak se vztah v 99% případů rozpadá. Proč se tedy trápit roky s někým, s kým to nikdy nebudu ono? Při rozhodu se bude trápit týdny, možná měsíce, ale nakonec i velká láska vyprchá a můžete začít s čistým štítem.

nokofein*
hodnocení

1x

Ahoj,

strach z pohlavního styku většinou pramení z tohoto:

1)obavy z nechtěného těhotenství

2)že se svou nezkušeností příteli nebude dívka stačit

3)že bude další "zářez"na samcově pažbě a on jí po té odkopne

4)obava před pohl. přenos. infekcí

5)mindráky z vlastního těla

6)strach z trapné situace během aktu (kvůli neznalosti a nezkušenosti)

7)strach z bolesti

8)špatná zkušenost (znásilnění, pokus o znásilnění...)

9)nejistá sexuál.orientace atd...

Nemáš se čeho bát, pokud ho máš ráda, jdi na to*hej*...Každopádně udělejte si v tom jasno brzy, pokud je chlapovi 25 a byl zvyklý na aktivní sexuál. život nebude se mu chtít čekat věčně, ani kdyby byl svatej*andel*:D.

doplněno 14.09.12 15:04:

sorry, že někde vykám, někde tykám, nikdy nevím, jestli Ty nebo Vy*nevi*:)

itan71*
hodnocení

1x

9 měsíců čekat jak čekatelka?*hi*Tak se neboj pomalu s tím začni když to je fajn, co třeba začít to s prsty a pokračovat až do chvíle kdy Ti to bude nepříjemné, hlavně se s ním na tom domluv. Zda to bolí? Každá žena nebo holka to má jiné.Možné to je že přestane mít trpělivost,zřejmě Tě hodně miluje že čeká tak dlouho.

guest*
hodnocení

0x

to že se bojíte, by jste měla říct svému přítelovi a domluvit se na sexu pomalu a pokud vám to bude nepříjemné tak přestat a za pár dní zkusit znovu, oddalováním se to jen zhorší

jinak sex je příjemná věc a určitě se vám bude libít.

krkovicka*
hodnocení

0x
A vdavat se nechcete?Pak by to už nebylo o strachu ale o právu první noci:)
Nikdy při tom mazleni nechcete zajít dál?Co on?Drží se?Mluvíte o tom spolu a často?
terezieee
hodnocení

me stačí mazlení jemu asi taky zatím říkal mi že na me počká až to budu chtít zatím se drží jak to tak vypadá i když já mám třeba chut už na neco ale strach mi to nedovolí

008*
hodnocení

0x

My jsme s přítelkyní téměř dva roky a soulož taky ještě neproběhla.. myslím, že je to úplně jedno, pokud to není nadrženej magor, tak to vydrží a Vy určitě taky. Není kam spěchat..

polinek*
hodnocení

0x

,,Stejně Ti to nebude nic říkat ,,poprvé i po několikáté je to mínusovka. Někdy člověk z toho nic nemá,což předpokládám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]