Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na Vás prosbu..třeba se v tom někdo vyznáte..Mám stálého partnera již 3rokem a nikdy jsme jeden druhému nezahli...dám na to svůj život..Můj přítel neměl moc štěstí na partnerky a ta jeho poslední přede mnou s ním pěkně vypekla...Podváděla ho kde mohla a on to netušil...pak se ale dozvěděl,že krátce předtím,než spolu začli chodit byla v Itálii asi půl roku jako (promiňte) šlapka-soudě dle jejího vzhledu mi je jasné jakou měla klientelu-tu nejhorší,protože normální, pěkný bohatý Ital by si ani kolo o ni neopřel (no nic, nebudu to rozvádět,každému je asi jasné mé city k ní )..To se můj nynější přítel dozvěděl až po 3 měsích s ní a okamžitě se s ní rozešel..a to postupně přišel na všechny nevěry...Můj přítel měl totiž dost nízké sebevědomí a prostě to na ni neviděl a byl rád, že má ženskou (v té době mu bylo čerstvých 17 no)...A v čem je problém?že za zhruba půl roku, kdy jsme spolu začali chodit mi dva a začli se i milovat jsem dostala první zánět močového měchýře..léčený ATB, po dalším zhruba půl roce kvasinkovou infekci a teď nedávno znova zánět močového měchýře a močových cest...na gynekologické prohlídky chodím pravidelně,nikdy nic nenašli..na urologii jsem byla a čekají mě testy...a ještě ke všemu mívám bolesti při pohlavním styku zvláště v některých polohách...já nevím..myslíte si, že to může být díky ní?že přítel nosil nějakýho vira a dal ho mě?
)
děkuji moc za odpověd..asi to zní bláhově..ale i tak
Počkej si na výsledky,ale myslím,že to díky ní nebude.Možná jsi se vždy nedostatečně doléčila a co uvádíš za potíže tak myslím,že nejsi jediná,která je má,ale je nás dosti a pokud jsi se léčila jen Ty a né partner,tak nositelem některých bakterii je i on,ale to by musel jít asi také na vyšetření a nebo se porad u gynekologa zda mu také předepíše nějaké prášky.Držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.