Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte dovolenou Žďársko,Vysočina?

Od: patynka odpovědí: 8 změna:

Umřela nám jorkšírka,nedokážu být doma,abych se nezbláznila,tak hledám nějaké místo,kam bychom mohli ujet,někde Žďársko,Nové Město,Vysočina a okolí.Představu mám nějaký hotýlek s vnitřním bazenem,ne moc drahý,kdyby nebylo počasí,že bychom se courali po okolí,abychom si mohli zaplavat.A protože jsme starší důchodci,mužovi je 75 let,mě o něco míň,abychom to neměli daleko,jsme z Vysočiny,ale hotýlky neznáme.Díky všem Anna

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vážená paní Anno, myslím, že bych vám mohla napsat pár podrobností o ubytování ve Žďárských vrších. Registrujte se a napište mi do vnitřní pošty.

V tuto chvíli jen to, že bazén mají velké hotely. Hotýlky a rodinné penziony mají své kouzlo, ale bazén ne.

Zkuste si vyhledat

Hotel Ski Nové Město na Moravě

Hotel Podlesí Svratka

Hotel OREA MIlovy

patynka
hodnocení

Bimbam,Vaše odpověď mi pomohla,díky.Byli jsme před pár lety s pejskem na dovolené na hotýlku někde u Tří studní,jezdili a chodili jsme po okolí a dostali jsme se k hotelu,který se nám líbil,hlavně okolí,tak jsme si říkali,že bychom jindy tam pobyli,jenže i když tam mohl pejsek,nesměl do prostor kde se stravuje,což by byl problém.Už se nám to stalo,že někde být nesměl a my se pak střídali na jídlo,nemohli jsme s mužem oba,naše Paty nezvládala v cizím prostředí být na pokoji sama,to by svým naříkáním rušila hosty,s náma v pohodě,tam,kde mohla do restaurace,seděla u nohou a nikdo o ní nevěděl.Jenže jsem si nemohla vybavit,kde ten hotel byl,ani jak se jmenoval,tak jsem zkusila dát do poradny tento dotaz s nadějí,že se někdo trefí a tento hotel napíše,což jste udělala,jde o hotel Podlesí Svratka.Zajistila jsem nám u malé cestovky pobyt autobusem do termálek na Slovensku,jenže se nepřihlásil dostatečný počet lidí a autem vzhledem k věku muže si už jet nedovolíme dálky.V úterý se dozvíme,zda se pojede,tak jsem hledala náhradní pobyt někde poblíž nás.Tak když termálky nevyjdou,zkusím do Podlesí zavolat a zajistit to tam.Případně bychom si tam udělali dovolenou příští rok.Ty další 2 hotely známe,byli jsme se tam podívat,když jsme jezdili po výletech.Ještě jsem si vzpomněla na hotel Svratka,že jsme cestováním toho jména hotel někde viděli.Moc díky za pomoc a přeju hezký den .Anna

Jsem ráda, že Vám moje rada pomohla. Ať už pojedete na Podlesí teď nebo později, klidně se ptejte na další a na aktuality.

A cestování a dovolené s pejskem - znám. To si pak člověk musí říct, že nemůže mít všechno. A protože pejsky mívá mnoho lidí ve stupnici hodnot hodně vysoko:), je pak cestování obtížnější.

hodnocení

2x

Ano, kdysi za totáče byla ve Třech studních nádherná odborová zotavovna, jmenovala se tuším nějak Zotavovna 14. všeodborového sjezdu. Já tam nebyla, ale kamarádka a moc si to užívala. Dneska je to snad OREA. Okolo je zřícenina Karlštejn, Mílovy, Svratka, hodně turistických stezek. Vysočina je nádherná, zvláště na podzim, kdy se barví listí a červenají chomáče jeřabin.

Pěkně si to užijte a paní pejskové ať je ve psím nebíčku dobře. Prožila jsem to před 3 lety, kdy se nám pejsek Čertíček utopil v hasičské nádrži. To jsme pak ráno sedli na vlak a jezdili bez cíle až do noci... celý den. A když jsem někde cestou uviděla pejska, začala jsem znovu bulit. Lidi na mě koukali divně. Ale kdo zažil odchod svého psího člena rodiny, ví, o čem tady píšu. Teď při těch vzpomínkách už bulím zase.*plac*

Tak si pěkně odpočiňte a věřte, že nejlepším lékem je pořídit si co nejdřív nového chlupáče. Uvidíte, že Vám hned bude líp, když se budete starat o jiného pejska. Ať už si ho koupíte od chovatele, či si ho vezmete z přeplněného útulku - to je ještě záslužnější. Uvidíte, že tam někde čeká ten, který Vás vezme za srdíčko a bude Váš. A ještě uděláte dobrý skutek. Hodně štěstí, zdraví a radosti s novým pejskem - kamarádem. :) Jaga.

hodnocení

2x

Ještě dám tip na HOTEL FIT ve Žďáře a HOTEL JEHLA ve Žďáře. Ze Žďáru je krásná procházka do Polničky, okolo Pilské nádrže po cyklostezce až do Polničky na Vagón, kde je na co se dívat. - zvířátka, vláček, občerstvení...potom procházka na Velké Dářko a okolí. Začaly růst hodně i houby, tak pobyt v přírodě je využitý i na to. Jinak to Podlesí a okolí je moc pěkné, letos tam otevřeli jakousi pohádkovou vesničku a lze se v ní také ubytovat. Koukněte na jejich stránky. Myslím, že Vysočina má co nabídnout, je tu krásně...tak ať Vám to vyjde, a něco najdete, a potěší Vás to a potom si rychle pořiďte nového psíka, holt takový je život...

fram
hodnocení

0x

Pro milovníky zvířat doporučuji návštěvu jihlavské ZOO, pokud budete poblíž.

zoojihlava.cz/...

Jihlava je pěkná, ale přišla mi dost drahá. Pěkně s bazeném by bylo tady tady, poblíž Jihlavy:

hledej-ubytovani.cz/...

ale 2035 Kč za dvoulůžák. Bez bazénu v Jihlavě za 840Kč, ale už nic potom moc tak dovolenkového:

penzion-jihlava.cz/...

patynka
hodnocení

Všem moc děkuji na netu si nabídky prohlídnu.S odchodem mé psí holky-babky končí pejsci,už nechci prožívat,že by mi pejsek umřel nebo nás p řežil a zůstal by sám,takže mi zůstane v srdíčku Patynka,byly jsme spolu jak psí dítě a já její psí máma.Zatím nemůžu o ní psát,je to krátká doba a bylo by to na román.Odešla mi v náručí na inj.paní dr.z veteriny,než dostala první inj.hlavičkou se mi třela o ruku a olizovala mi ji.Moc mi chybí,všude ji vidím a hledám.Dožila se krásného dlouhého psího věku plného veselí,radosti,oddanosti,jejího rošťáctví -až do loňského podzimu,pak začala ztrácet sluch i zrak,bolely přední packy-artroza,ještě v dubnu jsme byly spolu čistit zoubky ultrazvukem.Víc pospávala,ale byla pořád veselé,ukecaná,až poslední 2 dny před inj.byla jiná,to nežrala a jídlo milovala,myslela jsem,že zas ty zoubky,ale bohužel jí selhaly ledviny,měla neměřitelné hodnoty.Měla 16 roků,pro mně 16 roků pořád spolu a není,není najednou nic,doma je ticho a prázdno.Jen jsem si trošičku ulevila,omlouvám se,patřilo by to do jiné rubriky.Všem díky Anna

Poradíte dovolenou Žďársko,Vysočina?

Milá Anno, nemusíte se omlouvat, kdo má rád zvířata, nese to, jako když odejde člověk. Byl to prostě člen rodiny. Patynka byla krásná a její vysoký psí věk dokazuje, že jste se o ni dobře starali a měla se s vámi fajn.

Nemusíte si nic vyčítat, byli jste jí dobrými a laskavými páníčky. Bohužel, to stáří jednou přijde a nic se s tím nenadělá. I když už máte s pánem vyšší věk, pořiďte si pejska. Uvidíte, jak Vám osvěží život. Ne nějakého ďáblíka, se kterým byste museli běhat. Líbí se mi bíglové a jack russel teriéři, ale to jsou žihadla a pro starší lidi nevhodní, protože nestačí jejich temperamentu.

Co takhle novou Patynku - yorkshirku, nebo třeba čivavku? Může to být podobné jméno - třeba Pegynka, Betynka apod.

Určitě nezůstávejte sami. Budete se mít o koho starat, s kým se těšit. A když pojedete někam na dovolenou, malý a vychovaný pejsek nikomu nevadí. Hodně štěstí a zdraví a nesmutněte. /Já vím, ono se mi to řekne, ale sama jsem bulila půl roku, jen jsem někde uviděla pejska/. Jaga.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]