Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bradavky a muži

Od: polinek* odpovědí: 23 změna:

zajímalo by mne,proč má muž bradavky,když je nepotřebuje,,a proč muži mají rádi prsa.(opožděný sací komplex)?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Vysvětlení jsem našla na netu:

Proč mají muži bradavky?

Lidský zárodek má totiž v prvních týdnech svého prenatálního vývoje estrogenový základ. Důkazem toho jsou některé ženské znaky na mužském těle např. bradavky a prsní žlázy. Do 6 až 8 týdne se plod vyvíjí jako žena, teprve potom se začne hromadit vyšší dávka testosteronu, který má za následek další vývoj...

ladaadal*
hodnocení

1x

Všechno je to jinak. Bradavky mají muži pro jistotu, kdyby ženy vymřeli, aby mohli začít kojit místo nich*smich*. A prsa maj rádi, protože je sami nemají. To je vzájemná přitažlivost opačných pohlaví, ačkoli, když to čtu, tak vlastně prsa mají rády i některé ženy, tak kde ten zakopaný pes asi bude.*smich*

hodnocení

1x

Napadlo mě, že muži mají bradavky proto, že se lidský plod nějakou dobu vyvíjí stejně a to co nás navzájem odlišuje, až v pozdějším vývoji plodu.. Ne všichni muži jsou "horňáci" a ne všechny ženy mají prsa citlivá a jejich stimulace je nijak nevzrušuje, zatím co u jiných je to erotogenní zona ;)

hodnocení

1x

Dobrý den, Polínek.

Dovedete si představit pěkné mužské tělo, bez bradavek?

To by nebyl chlap, ale nedochůdče.

(Každé tělo je pěkné, svým způsobem, záleží, kdo se na něj dívá.)

Jen můj názor.

polinek*
hodnocení

viky,já nepíši,že je to chyba přírody ,ale chlapa bez bradavek si představit neumím,ale kdyby takoví někteří byli,bylo-by to normální.Kdyby měl chlupaté prsa, tak klidně. Ono stejně chlapi ani prsa někteří nemají,u těch by to bylo asi normální,ale svaloši to ne. Tam by to chybělo.Ale není hezké,jak chlapi mají větší prsa jako ženy Že?

daniell*
hodnocení

1x
1) máme je protože je mají ženy to evoluce úplně nedomyslela
2) prsa máme rádi protože je sami nemáme a je to něco úchvatného.

hodnocení

0x

Taky by mě to zajímalo:)

Předpokládám že v prvním případě jde o nedůslednost evoluce a v druhém případě o vrozený projev sexuality opačného pohlaví.

jabraka*
hodnocení

0x
Bradavky i například slepé střevo,kostrč a jiné detaily lidského těla, jsou takzvaný rudiment, tedy jakési dědictví po předcích.Mám nevlastní sestru,ta má dokonce bradavky čtyři.Ty dvě sloužily ke kojení jejich holek,přičemž i z ostatních se ronilo při kojemí mléko.Její otec měl také,i když poměrně neznatelné ,čtyři bradavky.JABRAKA
polinek*
hodnocení

jabraka,,,to je rarita ,,neslyšela jsem to ještě.

tomasgulas
hodnocení

0x

Na první otázku bych řekl asi nedokonalost? A na druhou: Negeneralizoval bych to. Mně osobně třeba prsa u holek nějak extra neberou (což se nedá říci o zadku *hi* ) a dokonce se mi líbí spíše malá prsa. Dokonce jsme na tom s pár nejbližšími kámoši stejně. Zase na druhou stranu... za co chcete tu holku při milování tahat?

polinek*
hodnocení

no,já nevím,jestli se u toho musíte přidržovat haha ,,ale někdo je horňák a jiný dolňák. čtu to všude třeba větší prsa.

itan71*
hodnocení

0x

Je to dobré při sexu,tak jak je mají ženy citlivé tak je mají i muži.Je známo že byl na světě první Adam a co mu dali? bradavky! Potom byla Eva a ta se musela nějak odlišit.Větší prsa, pipinu a Adamovi pinďu *haha*

polinek*
hodnocení

tak chlapovi bych nemohla olizovat bradavky. Jen to ne!

itan71*

A co Váš chlap tomu to povolíte.

polinek*
hodnocení

kdepák,já to nesnáším,abych řekla pravdu,nesnáším nějaké slinění haha

daniell*
No to je taky divný ten Adam a Eva - Adam a Eva měli děti Syn a dcera to byl bratr a sestra tedy sourozenci a ti zplodily další dítě jako sourozenci takže je to celý takový divný a bible je tím pádem tak trochu perverzní :D
dzordz*

U zvířat to normálně funguje bez následků.

Tehdejší geny mohly být "čistší", "lepší", potenciál lidstva byl koncentrován do dvou osob, ne rozmělněn mezi sedm miliard..

ladaadal*

Nojo, ale tím, že měli sourozenci dítě, tak bylo pěkně degenerovaný. Znamená to, že jsme vlastně všichni příbuzní a tudíž taky degenerovaný*haha*. Je pravda, že souložení sourozenců mezi sebou je úchylárna nejvyššího kalibru.

dzordz*

Na biologii jsem moc nedával pozor, ale u králíků, psů a podobně to normálně funguje i dneska, ne? Za ty tisíciletí taky nijak nezdegenerovali. Akorát u takovejch těch hodně vyšlechtěnejch, kteří už jsou moc podobní, by to asi do budoucna nedělalo dobrotu.

Jak říkám, potenciál celýho lidstva ve dvou osobách. A co vy víte, třeba ti dva neměli 99.8% genů schodných, třeba byli úplně jiní a teprve po všech těch generacích se to rozmíchalo a sjednotilo.

itan71*

Sourozenci?Tak to zřejmě bylo první dítě od sourozenců dement, nebo ty další? když to beru z dnešního hlediska

ladaadal*

Neee, hned to první, pak už se to táhlo celé ty roky celým pokolením lidstva.*smich*

technoman*
hodnocení

0x

Tak bradavky třeba na piercing*frajer*:-P

polinek*
hodnocení

tak to jo ,,piercing ,,to beru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]