Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivné sny

Od: dream odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, v první řadě bych chtěl říci, že nejsem pověrčivý a celkově nesnáším pověry.

Jednou se mi zdál sen o tom jak mi kamarád v noci volal jestli bych pro něj nepřijel, protože skončil s autem v příkopu a po cca jednom roku jsme přesně na té silnici ze snu skutečně měli lehkou autonehodu (a bylo to s tímto kamarádem).

Babičce se zdálo v noci, že se něco stalo s její vnučkou (mou setřenicí). Nedokázala říct co, ale měla divný pocit - zavolala jí a zjistila, že leží v nemocnici po operaci.

Tátovi se zdálo, že mu ukradli auto a skutečně se tak stalo.

Mě se o krádeži mého auta zdálo několikrát, což je nepříjemné probuzení, protože se hned musím kouknout ven z okna jestli tam opravdu je. Zaťukávám to, že tam vždy je.

Dnes v noci se mi zdálo, že jsem byl v nemocnici - nevím přesně proč, nebylo to asi nic vážného. Během odpoledne jsem byl unavený, tak jsem si na hodinku schrupnul a opět se mi zdálo, že jsem v nemocnici - měl jsem něco s loktem, který mi několikrát operovali. Mám z toho trochu strach.

Jsem blázen nebo má někdo podobné zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Podvědomí je zrádné.Ano,stává se to už po tisíce let.Říká se tomu telepatie a tu vaší babička má.Její vnučka je z její krve.Propojení tam jistě je.O dalších snech které uvádíte se lze domnívat že až se něco vždy stane,poté si člověk hned vzpomene že se mu o tom zdálo.Váš loket je vaše noční můra proto se vrací.Až příliš se obáváte o své zdraví.Máte pocit že jste něco zanedbal-co rehabilitace?Konate je?
doplněno 12.09.12 23:23: Se vám zdálo o loktu nebo máte loket operovany a nyní se vám o něj zdá?
dream
hodnocení

Právě, že nemám s loktem žádné problémy. Ve skutečnosti ho operován nemám. To vše ve snu. Ve snu jsem se probudil na pokoji, kde byl ještě nějaký kluk jako pacient a začali jsme se spolu bavit. On se mě zeptal, s čím tu jsem, cítil jsem něco na loktu, tak jsem se podíval, že ho mám zavázaný a v tom okamžiku přišla sestřička, že se mi omlouvá, ale, že tu operaci udělali špatně a musí tam něco předělat, dala mi narkózu a v tom jsem se probudil.

Znova opakuji, že to byl jenom sen.Vzhledem k tomu, že se mému otci zdálo, že mu ukradli auto a ono ráno opravdu nebylo u baráku, začínám ve snech cítiti určité upozorňování a spojování s realitou.

jakojaaa
hodnocení

0x

Pokud si budete vést takovou statistiku, kolik snů se Vám splnilo a kolik ne, pak zcela určitě dojdete k závěru, že 99,9% z nich se nesplní. Těch 0,1% je prostě náhoda. Nemůžete tomu přikládat žádný význam...

tomasgulas

Přesně tak ;)

jakojaaa, máte pravdu *palec*

nokofein*
hodnocení

0x

Je úplně jedno, jestli jste pověrčivý nebo pověry nesnášíte;), sám jste byl svědkem několika situací, které se logicky vysvětlit nedají. Sny jsou od pradávna pro lidi fascinující, pokud se jimi nehodláte zabývat, zkuste si alespoń položit otázku, zda neděláte nějaký sport či povolání, kde vám hrozí reálně třeba syndrom tenisového lokte..., ten sen vás měl upozornit na to, že se máte nějakým způsobem zamyslet nad tím, jestli příliš nepřetěžujete své tělo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]