Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jít si pro pilulku po nebo ne?

Od: natalka313 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit, jsem z toho nervozní. A proto se obracím o pomoc. Dneska jsme s přítelem měli chráněný styk, všechno bylo v pořádku, kondom nepraskl.. HA neberu.
problém je v tom, když přítel vytahoval penis sklouzl mu kondom, ve kterém bylo jeho semeno... okamžitě ho vytáhl a semeno tam prý zůstalo všechno, ale já se přesto ptám, je tu možnost že by něco proteklo, vyteklo a já mohla být těhotná? Mám si jít utíkat pro pilulku po? Je to sotva pár hodin, tak to stihnu a já těhotná být nechci. Menstruaci mám dostat 23. Co myslíte vy? Jaké máte zkušenosti s tímto? Případně kolik stojí ta pilulka?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

annalol*
hodnocení

0x

Ahoj, měla jsem podobný problém...byla jsem z toho nervozní a tak pro jistotu jsem si pro pilulku šla...stojí 500,- je to dost ale byla jsem ochotná to zaplatit než později platit více za potrat nebo jinak. rozhodí ti organizmus ale to se dozvýš přímo v nemocnici kde si ji zakoupíš na gynekologii a tam ti dají i letáček s podrobnostmi :) záleží na tobě

doplněno 12.09.12 19:56:

* dozvíš

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud příteli sklouzl kondom cestou ven, šance je minimální. Sperma je tou dobou zachycené ve špičce kondomu, a navíc se spermie musí dostat hluboko do pochvy, být jen na kraji nestačí. A kondom přece kouká z pochvy ven, i když sklouzne, protože celý dovnitř nejde. Takže pokud sklouzl, a přítel jen chytil venkovní konec a vytáhl ho ven, buď v klidu.

Nicméně jistá šance je vždycky, bohužel. Pilulka se musí sehnat tuším do 72 hodin po styku, a počítej s tím, že je to opravdu obrovská zátěž pro organismus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]