Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrny nemizí!

Od: leontynka* odpovědí: 2 změna:

Již několik měsíců mi nemizí žádné skvrny z obličeje. Nejdřív jsem si odřela nos...to mám doteď...nijak hluboké, ale zůstaly červené skvrny. Pak jsem měla opar a po zahojení na horním rtu zůstala červená skvrnka. Teď jsem se zase škrábla na tváři. Perfektně zahojené, ale prostě je to vidět. Nevíte prosím někdo čím to je a co s tím? Jenom mi nepište že to chce čas. Některé mám už několik měsíců, takže tím to asi nebude.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Doporučuji zajít na kožní. Buď Vám předepíšou nějakou účinnou mast nebo nezhojené jizvy se odstraňují laserem.

Můžete zkusit i běžně dostupnou mast z lékárny. viz: lekarna.cz/...

krkovicka*
hodnocení

0x
Narusite tím pigment.Tím to je.Když se ranka hojí má určitý postup hojení.Vy ho škrábáním narušite.Neškrábejte se a hlavně na tváří už vůbec ne.Skvrna od oparu se stále hojí.promazavejte sadlem né však slanym.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]