Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šílená chuť se pomstít!

Od: krkovicka* odpovědí: 24 změna:
Hezký večer přeji.Mám hroznou chuť se pomstít dvěma kamarádkam které mě nezávisle na sebe zradily.Mám to nechat vyšumět a uklidnit se nebo si to vybrat?Co myslíte?h

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Krkovičko, neblázni. Však ono na ně dojde i bez tvého přičinění. Nedávej najevo křivdu, zůstaň nad věcí. Ukaž všem, že si jedeš po své lajně a nějaký podraz tě nemůže rozházet. Pro sebe si z toho vem poučení, že dneska nemůžeš věřit nikomu, zvlášť pokud jsou v tom peníze nebo postavení. Řekni si, že to mohlo dopadnou hůř, že sis mohla třeba zlomit nohu, že to vlastně není tak strašný a že určitě bude líp. Držím palce.

amadeus*
hodnocení

1x

No záleží na tom, jak vás zradili. Zda je to opravdu zrada, která si zaslouží pomstu, nebo si jen něco sebestředně nalháváte. V každém případě je lepší všechno v klidu promyslet. Pomsta je správná věc, ale musíte ji udělat šikovně, nebo se obrátí proti vám.

hop®
hodnocení

0x

Říká se, že pomsta bývá sladká. Ale nebývá to tak, abyste nelitovala...

doplněno 11.09.12 20:43:

Zkuste si říci starou moudrost, že "rozčilovati se znamená kaziti si zdraví pro blbost druhých"...

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Nechte to být. Ono na ně dojde.

krkovicka*
hodnocení

No ale já u toho nebudu...a to mě neuspokojí.Možná jsem teď moc žhavá,ale nesnesu aby ze mě dál dělali...
lolaprasatkova

Já mám taky horkou hlavu,hodně. Manžel mě naštěstí usměrní a má vždy pravdu. Pomsta je nejlepší a dokáže uspokojit. Ale vy jste osobnost , pomstu dělají pouze slaboši.

Jinak můžete udělat nějakou jinou pomstičku, nedávno mi plakala jedna známá, že jde po ní finanční úřad, nějaká kamarádka je na ní naštvaná a poslala na ní kontrolu. Podobných návodů mám hodně, ale nevm jestli vás to uspokojí. Jen se modlete, aby to někdo neudělal vám.

krkovicka*
hodnocení

No u té jedné nejčerstvější tam je to otázka času.Uvalené exekuce,děti obézní,přítele nemocného na práci.Až přijde s prosikem nebudu tady pro ní.
U té druhé to bude těžší.Manželka exekutora.Pěkně jí stoupl nosanek.Vím na něj spoustu věci a jak vede exekutorsky úřad.Doložit to však nemůžu.Druhá věc,už na svatbě mě za rohem osahával když ona coby těhotná nevěsta odjela odpocívat domů.Shodou okolností jsem ho zahlédla na jedné akci mimo město s jinou ženou.Když mě spatřil dělal že tam není a radši rychle zmizel.Nevím asi to nechám na těch božích mlynech.

mowla*
hodnocení

0x

*smich* "mě nezávisle na sebe zradily" *smich*

Ještě aby "kámošky" zrazovaly ve vzájemné shodě... ;)

No - ´pomsta a uzený - jsou nejlepší studený´ - takže počkat a uklidnit se a počkat a uklidnit se... A pak se uvidí... ;)

hodnocení

0x

Pěkný večer. Krkovičko, nechte si vychladnout hlavu. Vztek není dobrý rádce. Ono na ně dojde, nebojte se. Ale co se budete rozčilovat a ničit si své nervy? Znáte to - Boží mlýny melou...a na každou sv..i se vaří voda. Škrtněte si je ze seznamu kamarádek a kašlete na ně. Přeji klidný večer.

doplněno 11.09.12 20:49:

Nemyslím si o Vás, že jste zlá.

doplněno 11.09.12 21:01:

Chápu Vaši zlost. Na druhé straně je to tvrdé ponaučení pro příště. Budete na sebe opatrnější. Co si na takových pipinách vezmete? Nic! A snadno se bez nich v životě obejdete...Ať táhnou ke všem čertům!*cert*

krkovicka*
hodnocení

Blbý je že ten seznam byl o nich.Takže jsem přišla o docela blízké přítelkyně.Tamto jsou pouze známé,kolegyně či potkáváčky.Já jim to ale přeji.Jsem zla?
doplněno 11.09.12 20:53: Jedna lže až je trapná,hraje si na hogofogo a dluží mi peníze,tvrdí že nemá a to se v té rodině točí 80.tis měsíčně...A ta druhá nabyla peněz,do půl roku je utratila,chlubila se kde co a za kolik si koupila a konec je ten že mi stopla moje odpracovane peníze.Obě lhaly a tahaly mě za nos.Takže jsem vyčkávala.Tento týden to ovšem vygradovalo...

hodnocení

0x

Dobrý den, Krkovička. Když kamarádky zradí, nejsou to kamarádky. Vykašlala bych se na ně, oni na to čekají, že bude jednat, tak jako oni, podvratně, podle. Nic dobrého z toho nebudete mít. Pomsta je sladká, to se jen tak říká. Vždy ve Vás uvnitř, by něco našeptávalo, pomsti se. Ukažte, že jste lepší, než oni. Jen můj názor.

krkovicka*
hodnocení

A máte pravdu.Musím pouze spoléhat na sebe a odpovídat za své činy.Vždyť já je ani nepotřebuju.Jen je mi smutno.Já jim to ale vrátím,ne dnes ale třeba za rok,dva i víc.

sargo*
hodnocení

0x

Tak já budu třetí, kdo to řekne... Pomsta se má podávat za studena!

Je zrada a zrada, napřed bych to určitě zkusila pochopit, co se vlastně stalo. "Zrada" je podivná věc a buď jsem dosud zrazena nebyla, nebo jsem si toho nevšimla, tak mám možná dosti vlídný vztah, ale co jsem tak byla svědkem, ve většině případů v tom bylo nepochopení, nedostatek komunikace, či přecitlivělost... :)

hodnocení

0x

Já bych nechal nějakou dobu, třeba se zklidníte, ale je pravda že když má na něco člověk opravdu "ekl" je lepší to vypustit hned, než to dusit. Pak to bývá horší. (Vím o čem mluvím.)

hodnocení

0x

Já zase někde četla, že pomsta může být i sladká, tedy jinými slovy uspokojí mstitele. Jenomže to chce dobře promyslet. Hlavně to chce chladnou hlavu, nejednat zbrkle, pod vlivem emocí. Mohou být klamavé. Píšete, že Vás zradily nezávisle na sobě. To je divné, že by se náhodně trefily do černého? Je to dost nesrozumitelné. Já bych si to všechno na Vašem místě nechala projít hlavou a snažila se najít důvody, které je k tomu činu vedly. Pak teprve bych jednala. Ale z vlastních zkušeností vím, a to právě tady, na poradně, že je lepší se na to vykašlat. Samozřejmě, že jde o to, oč vlastně kráčí. Pokud Vás to štve, a máte možnost uvést věci na správnou míru, tak bych neváhala a šla do toho. Pokud bych usoudila, že se stejně ničeho nedomohu, tak bych to nechala plavat.

hodnocení

0x

Je to už 18 let, co mě zradila kolegyně v práci. Podrazila mě, aby mohla sama postoupit výš, potřebovala se mě zbavit jako konkurence. Přišla jsem díky ní o práci, pro kterou jsem vystudovala, kterou jsem dělala 20 let a ráda. Přitom jsem kolegyni měla velmi ráda, věřila jí, myslela jsem si, jak je férová. Nebyla to pravda.

Dlouho jsem pak přemýšlela o pomstě. Ale na každého jednou dojde. I když se říká, že chyby se mají odpouštět, nedokážu to. Jistě, s léty to nějak ustupuje do pozadí, zapomínají se podrobnosti, ale ta křivda je ve mně pořád.

Nemstěte se, nechte hlavu vychladnout. Uvidíte, že se pomstí samy. Já sice čekám už 18 let, ale jistě se jednou dočkám. Stejně tak i Vy. Jaga.

A jen tak mimochodem - kdepak je bílý tygřík? :)

krkovicka*
hodnocení

Čekáte 18let nebo už jste to hodila za hlavu?Moc mě to zklamalo.Ví obě jak na tom jsem- jim až na pár drobností nic nechybí a ještě mě obě oškubou do posledního brka.Jsem to ale hlupák.Se jim ještě svěřuji a důvěřuji...stane se ze mě zapšklá ženská,protože už nevěřím ničemu a nikomu... Bílý tygr spí.Tahle fotka vystihuje krkovicka.Opak mě-zavistivy a lakomy řezník.Daleko ale od toho nejsem:(

buss
hodnocení

0x

Krkovičko, z některých přechozích vašich příspěvků se domnívám, že máte problém s lidmi. Čím to asi je?

krkovicka*
hodnocení

Obklopuji se špatnými lidmi.Brzy vycítí že nejsem silná a dokážou toho náramně využít ve svůj prospěch.Ostatně mám to i v rodině.Když vás zklame rodina a pro matku jste jen přitěžující okolnost tak jak pokračuji v životě a jaké cesty si vybírám za to může celoživotní postoj.Jiný obraz jsem neznala.
hop®

Krkovičko, znám to. Právě proto radím, zvažte ještě tu pomstu...

tomasgulas

A já přidám ještě slova mého velkého oblíbence, nebožtíka Slávka Šimka:

"Boj začíná už v šatně!" *bum*

buss

No a co se tak změnit?

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den Krkovičko.

Být Vámi, nechám to být, stejně na tom nic nezměníte. Pomsta by Vám sice přinesla úlevu, ale jen na malou chvíli. Zrada od kamarádek bolí i tak a bude bolet zřejmě dlouho. Ale vlastně se potrestaly i ony. Stratily ve Vás kamarádku. Dojde jim to. Jste velká hoka;), přejděte to, povzneste se nad to. Buďte lepší než ony. Přeji Vám jen dobré kamarádky, které nezklamou.

hodnocení

0x

já tvrdím že na hrubý pytel ještě hrubší záplata a taky že vše má svůj čas takže nejdřív to nechat vyšumět a po čase si je řádně vychutnat *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]