Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovanost-potvora jedna!

Od: grumpy* odpovědí: 3 změna:

Zdravim,mam problem.Nebo spis,jen prosim o radu.Coz ale neznamena ze by to problem nebyl.Je mi 16,jsem v prvaku na jedne stredni skole.A mame jedinou spoluzacku.Ano,jak jste jiste uhadli,jedna se o ni...Ale aby jste pochopili co myslim,musim vas lehce uvest do me minulosti.Poprve jsem se zamiloval[no,zamiloval...ale asi jo,byla to zamilovanost] na konci devate tridy...a nedopadlo to dobre...ono to bylo tak nejak odsouzene k zaniku uz od zacatku,ale city jsou city...no,co jsem ale zjistil,ze to te holce proste nedokazu rict,nakonec to za me musela udelat kamoska...cele prazdniny jsem se z toho nejak sbiral,ale to uz je pryc.A pak jsem poznal ji...Ukazalo se ,ze je nejen hezka,ale i chytra a mame i celkem dost spolecnych konicku...ale ja,poucen z minuleho neuspechu,i slibil ze ted se to nestane...ale asi stalo...ale tak nejak to slo ovladat...cas plynul,byla asi pulka listopadu,a ja ji bral jako kamaradku,a ona me taky...A pak jsem poznal dalsi holku,,,,setkali jsem se naprosto nahodou v saline(no dobre,pro prazaky tramvaj,ale trha mi srdce ji takhle rikat,chudince :) )...zacala se smat necemu co jsem rikal kamaradovi,dali jsem se do reci,a pak mi na ni dal dalsi kamos kontakt,Osmelil jsem se a napsal ji.Inteligentnejsi holku jsem za zivot nepoznal...sice ji je 19 a ma pritele,ale to me nejak nevadilo...psali jsme si skoro kazdy den...az do doby,kdy jsem odjel lyzovat-o jarnich prazdninach.nebyl tam internet,a skoro ani signal...No,vzdycky jsem ji napsal,az jednoho dne prestala odpovidat na SMS,na FB od te doby nebyla vubec a ani ten kamos o ni neslysel...jako jo,znicilo me to,ale uz jsem se s tim nejak smiril...co jsem s hruzou za nejaky cas zjistil,ze ty city co jsem citil k ni nezmizely,jen se presunyly dal.Na chudaka spoluzacku...no diky bohu jsem nebyl jediny,komu se libila,takze jsme ji jeste s kamosem napsali tak nejak zaroven..do oci jsem ji to rict nedokazal,a i v te zprave jsem to tak nejak zakamufloval...ale ne,rikala ze je to v pohode,a ze jsme porad kamradi...najednou uleva...bohuzel vydrzela asi jen dva dny...potom jsem zacal mit pochyby,jestli pochopila to co jsem ji chtel sdelit...tyden jsme se nevideli a kdyz jsem ji zase po te dobe videl,city byly zpet...tak jsem se tak nejak premohl a rekl ji to do oci...no zase lehce schovane za neco jine,ale ted to evidentne pochopila...no znovu jsem ji zopakoval ze s ni chci byt jen kamarad...tedy vedome...a ted se to zase zacina vracet...Jak to vyresit?Nemuzu ji kazdy druhy den opakovat porad to same,za chvili by me poslala nekam a bylo by i po kamaradstvi...coz za zadnou cenu nechci...Takze ona o tom vi,ale ty city jsou tu porad...Jedina metoda(teda krom toho ze bych s ni zacal chodit,coz je nerealne) ktera me napadla je zase si zacit psat s tou druhou...jenze nevim co se ji stalo a nikdo o ni nevi...Jak z toho ven? Diky moc...Ps:Pokud se chystate napsat TLDR,omlovam se,ale bojim se za byste dostatecne nepochopili mou situaci...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také zdravím. Máte v tom pěkný zmatek. Ujasněte si, kterou vlastně chcete. Přestaňte se schovávat za psaní a neohrabaná slovíčka a začněte komunikovat z očí do očí a hezky na rovinu. Buďte upřímný k sobě i k druhým. Nebudete mít pak v sobě takový chaos...Buď stojíte o děvče a o vztah, pak namísto psaní vyražte na procházku a komunikujte spolu, nebo stojíte jen o to dopisování a ještě nevíte pořádně ani s kterou a proč...Zapřemýšlejte o sobě trochu...

grumpy*
hodnocení

Diky za odpoved.Ja ale myslim ze v tom mam relativne jasno.Se spoluzackou(rikejme ji treba Jana) chci byt jen kamarad(problem je v tom ze podvedomi tvrdi neco jineho...),s tou druhou(rikejme ji treba Petra)bych eventuelne chtel i neco vic...Problem je,ze Jane to proste na rovinu nedokazu rict,kdyz se k tomu tak nejak odhodlam a zacnu se s ni bavit tak znervoznim a zmenim tema...

iz*

Naučte se jednat na rovinu. S jednou i s druhou, ale hlavně sám se sebou.

Chcete-li něco říct (napsat), řekněte to a za nic to neschovávejte! A uvědomte si, že ta starší má přítele!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]