Mám takový menší problém...s mým přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk...neejakuloval do mě, nýbrž vedle...HA neberu, tudíž mám strach, že bych mohla být v tom...Jaké je procento otěhotnění? Máte s tímto někdo zkušenosti? Předem děkuji za odpovědi.
i kdyby bylo riziko 1%, tak nikdy nevite jestli prave vy nejste tim jednim 1%. Pokud netouzite byt tehotna mate sanci jit k doktorovi a nechat si predepsat *pilulku po*. Myslim, ze se musi vzit do 72 hodin.
No i kdyz do tebe neejakuloval, tak se mohlo stat ze si otehotnela, pze este nez ejakuluje tak mu"vyteka"tzv. kapka touhy a v te je také obsazeno sperma...! o da se take otehotnet! pokud se nic nestalo a male necekate, tak ste aspon pouceni do priste! hodne stesti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.