Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo může chtít výpis z rejstříku?

Od: honzaaaaa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, kdo může chtít výpis z obchodního rejstříku? Mám sehnat výpis z OR firmy kde pracuju, ale nevím kde ho splašit ani jestli mi ho jen tak dají. Předpokládám že na CZECH-POINTU by to mohlo jít.

Poradíte takovou blbost? Díky:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

www.justice.cz hledání podle IČO, jména firmy aj...

doplněno 10.09.12 14:06:

Resp. tady... Rejstřík je veřejně dostupný, prohlížet či stáhnout si výpis může každý...

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

O výpis z obchodního rejstříku si zažádejte na Czech-Pointu. O výpis z Obchodního rejstříku České republiky může požádat i anonymní žadatel. Výpis lze požadovat na základě znalosti IČ obchodní organizace.

honzaaaaa
hodnocení

Díky moc! Já jsem se jen bál, že se potáhnu na poštu a tam mě řeknou, že chtějí třeba zmocnění, nebo jinou pitomost.

Ještě jednou děkuju. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]