Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska z pasáže

Od: magdalenka* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, pracuji v jednom OC jako prodavačka v krámku a začal se mi líbit kluk, který pracuje v nedalekém obchodě s mobilními telefony. Očas se potkáme na pasaži občas veknu na tzv. "kouřové". Můžete mi prosím poradit jak ho nenápadně oslovit, nebo zaujat jeho pozornost? Občas se na mě koukne,ale když se otočím tak rychle uhne pohledem, takže nemám ani šance se na něj usmát a dát mu najevo, že se mi líbi ... Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, Magdalénko. Cigareta na seznámení, ne, dobrá.

V dnešní době telefonu, určitě máte mobil. Postarejte se, aby měl telefon nějakou závadu, abyste něco nemohla nastavit, nebo nějakou závadu si nechte udělat od známého. V polední kouřové, k němu přiběhněte s prosíkem, jak jste ráda, že ho vidíte. Zda náhodou neví, co by Vašemu telefonu mohlo být, když u telefonu dělá... apod. Pak už je vše na Vás. Jen můj názor.

doplněno 09.09.12 12:50:

Jako odměnu za odstranění závady a vysvětlení, co tomu bylo, ho pozvete na skleničku něčeho, kávu, zmrzlinu...

crocodille*
hodnocení

0x

zapomen si zapalovac a popros ho o nej :)

magdalenka*
hodnocení

Děkuji ... to mě taky napadlo, ale bojím se, že to nezafunguje,a pak mě to bude jen zbytečně trápit ...

crocodille*

tady neni co k zafungovani. prece ho nezadate o ruku. jen o zapalovac, uvidite zda se to v neco rozvine nebo ne. nic se nedeje.

hodnocení

0x

Dobrý večer. Magdalenko, když se potkáváte na tzv. "kouřové" občas venku, co ho zkusit požádat o oheň? Např. zapomněla jste si zapalovač...A to už je prostor pro to, prohodit pár vět...

doplněno 08.09.12 22:03:

S crocodile jsme měly stejný nápad.:D..Proč by to nemělo zafungovat? Je takový problém říci- mohu poprosit o oheň? Zapomněla jsem si zapalovač na stole...A hezky se usmát. Neodmítne a připálí Vám...Pak už je to na Vás..

doplněno 08.09.12 22:10:

Vážně nechápu, proč máte strach z toho, že se ztrapníte jen proto, že někoho požádáte o oheň? Vždyť ho žádáte slušným způsobem jen o vstřícnou službu...Že je to za účelem seznámení mu přece hnedka říkat nebudete, ne?*nevi*

doplněno 08.09.12 22:28:

Já bych chlapy zase tolik nepodceňovala! Zvlášť, když s tím svým objevem po sobě pokukujete...Naštěstí jistě umíte oba dva mluvit, jste svéprávní a komunikovat je věc přirozená...

magdalenka*
hodnocení

No teď bych potřebovala vědět názor nějakýho kluka/muže jestli by to na něj nějak zabralo ... ;)

doplněno 08.09.12 22:04:

Mám prostě hroznej strach, že bych se ztrapnila a nevím jak bych pak prožívala pracovní dobu ;)

doplněno 08.09.12 22:12:

No to je samozřejmý že nemusím ;-D Ale známe chlapi ... co když to nepochopí? :)

mowla*

Su "kluk" - sice poněkud postarší, ale furt jo... ;)

Zabralo - minimálně jako důvod k započetí rozhovoru ano... A pak by se vidělo dál... Ale dokud nezačneš (nebo on) aspoň ten rozhovor, žádné "dál" nebude... Třeba je on taky nesmělý a bojí se tě oslovit - a nepřišel se sem zeptat na fígl se zapalovačem...

*smich*

magdalenka*
hodnocení

Děkuju ... tak já to zítra teda zkusím ;) Tak mi držte palce ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Buď se ho zeptejte na zapalovač, jak radili výše, nebo až budete kouřit, klidně si k němu stoupněte a řekněte, že nerada kouříte sama, jestli se nemůžete připojit.

Když se mi líbil chlap ze stejné budovy, kde jsem rpacovala, jednou, když jsem měla hezký den, jsem ho viděla sedět v "jídelní zóně" (prostě u stolů, kde je kolem spousta fastfoodu, jak už to tak v nákupních centrech bývá). Párkrát jsme se předtím zdravili, od vidění věděl, kdo jsem. Tak když jsem šla se svým jídlem kolem, jsem se zeptala, jetsli si nemžu přisednout, že nerada jím sama. No a bylo to ;)

doplněno 08.09.12 22:33:

Nebo se ho i u cigarety můžete zkusit zeptat, jestli, pokud máte oba pauzui v podobnou dobu, nezajdete na jídlo spolu... maximálně vás odmítne, ale spíš ne ;)

stribrnak*

Askmenov,mě toto připadá dost se podbízející a hned by mi došlo,že ta osoba nechce jen zapálit brko

*tuc**stop*

askmenow*

To přece ničemu nevadí, ne? Není agentka 007, je to normální ženská, která jde mluvit s normálním chlapem.

itan71*
hodnocení

0x

Znám jednoho z dřívějších let a ten to dělal taky a je to umyslně,dělá že ho nezajímáte ale opak je pravdou jen se stydí.*hi*Je to osvědčený recept na holky a není ten můj kámoš sám.Holky to taky dělají.*houpy*Dotyčná osoba chce být dobývaná protějškem.*srdce*

doplněno 08.09.12 22:42:

Vzpoměl jsem si na film ´´Román pro ženy´´ tam byl taky prodavač mobilů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]