Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho je nikotin ve slinách?

Od: svatyjan odpovědí: 1 změna:

Ahoj. Na škole nám teď budou moci dělat testy na alkohol a OPL. Včera nám třídní učitelka dávala papír pro rodiče, který když podepíšou tak s tím souhlasí. Já mám ale takový problém. O prázdninách jsem dostal k narozeninám vodní dýmku. Samozřejmě jsem byl nadšený, tak jsem ji asi 4x za prázdniny kouřil. Samozřejmě jsem nepoužíval čistě tabák, asi 2x jsem použil glycerinové kamínky. Jak dlouho jde ze slin zjistit přítomnost nikotinu? Slyšel jsem že prý 60 dní. A když použiju glycerinové kamínky, mohou nějak ovlivnit testování? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

klera*
hodnocení

0x

Ahoj. Myslim, že nikotin by se měl rozložit asi po týdnu- nezáleží přitom jestli jde o sliny nebo třeba krev. 60 dnů to určitě nebude...

doplněno 08.09.12 14:46:

oprava- nikotin se rozloží dřív, ale zjistitelný je max. asi 10 dnů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]