Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou práci, abych vydělal na dům?

Od: jajin odpovědí: 13 změna:

Ahojj chtěl bych se zeptat. Zatím mám nejvyšši vzdělání výuční list a maturitu nezvládam a nwm zda dobře dopadne jak je obtížná.. :( Chci se zeptat jaká je nejlepší práce abych si vydělal dost peněz a mohl bych např. koupit vlastní dům atd? pls poradtemi =) ;)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Práce? Ta, kterou umíš líp než všichni ostatní. Co umíš, to jsi nenapsal. Pokud ale chceš zbohatnout, tak jdi do politiky.

kolo*
hodnocení

0x

Maturita je prakticky dneska k ničemu.Protože když chceš podnikat třeba něco vyrábět tak s maturitou celkem nic neumíš.Znáš jen teorii.Ale je spousta podnikavců,kteří mají maturitu a žijí z práce jiných lidí. a sami nic neumějí.Ale když chceš jen sedět v kancelář jako zaměstnanec,tak to bez maturity nejde.

shlaighter*
hodnocení

0x

No, ono nezáleží na tom, jaké vzdělání máte ;)

Znám třeba automechanika, co vyrábí výborné uzeniny a prodává je- ze začátku to bylo takové souběžné (automechanik/řezník), ale protože servisy už byly, teď už se zaměřuje jenom na uzeniny ;)

Tak záleží, jaké jsou na co podmínky- nicméně přeji hodně štěstí :)

jajin
hodnocení

jsem vyučen automechanikem

artik*

šikovnej automechanik si vydělá hodně sušný peníze , tak to chce otevřít dílnu , dovážet auta , dělat pořádně servis a další služby zákazníkům . A jestli chcete hodně peněz , tak jdete dělat fin. poradce .

doplněno 08.09.12 19:05:

takže chcete peníze ,ale né moc pracovat a riskovat?

jajin
hodnocení

nj ale u finančního poradce je za potřebí mít vlastní živnosták a to se mi moc do toho nechce jít má to i nevýhody..

peha*

Když chcete zaměstnanecký poměr, tak dobře placeni jsou generální ředitelé bank. Úplnou třesničkou na dortu je pak místo generálního ředitele a předsedy představenstva ČEZ. Tam se dá při troše šikovnosti a slušném opčním programu vydělat i nějaká ta miliarda za jedno funkční období. Když si někdo něco hodně přeje, tak se mu to splní. Být váma, tak jdu do toho.

jajin
hodnocení

to zní dobře... můžete mi poslat více informací na email?

Kolega Vám to určitě pošle, ale neznáme Váš mail...

*zed*

jajin
hodnocení

email jajass@email.cz:)*zed*

jajin
hodnocení

nic mi na email nepřišlo...*hej*

jajin
hodnocení

pracovat klidně jj ale ne moc riskovat

majsterjoe*

*smich**haha* takovych vas po svete beha. Tak jedine opravdu ta politika.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]