Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy v placeném TV kanálu

Od: kolombo* odpovědí: 3 změna:

mám placený kanál ted nov sport dříve galaxie sport, jevidět že se věci mění, jak je možné, že já si platí tento kanál a vy mě tam vysíláte reklamy a to dost vysílacího času, žádám rozumnou odpověd, jinak se začnu chovat jako v našem právním prostředí, rada pro rozhlasové a televizní vysílání , parlament, udělování ličencí, tak se páni kapitalisté činte.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

no a ještě kolik byste musel platit, kdyby si nepřivydělávali reklamou *smich* Ale jako všichni můžete říct, že za tyto podmínky o to nemáte zájem. Nikdo Vás nemůže k tomu nutit. Nabídka a poptávka tohle řídí ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Kolombo,já mám ten kanál NOVA-sport-na O2 zdarma.Požádej svého poskytovatele satelitního vysílání,ať ti ho poskytne také.Myslím že To Nova má i podle zákona pro poskytování digi vysílání.

JABRAKA

mato*

CHA CHA CHA . A kolik platiš za O2? Nova a Nova sport jsou dvě rozdílné TV stanice se stejným majitelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]