Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pauza ve vztahu

Od: namyslenecek* odpovědí: 13 změna:

Dobry vecer,chtel bych se vas tu zeptat na nazor.Mam holku,pred dvema mesici jsem se sni pohadal(nesejde kvuli cemu)a ona mi rekla,ze chce pauzu,kdyz jsem se ji zeptal co tim mysli tak rekla,ze si chce proste odpocinout a,ze to neni jako rozchod.Ta pauza uz trva ty 2 mesice,my se spolu nebavime,nevidame se (i kdyz to je docela tezky,protoze mame skoro vsechny kamose spolecny)a ona si zivota nadale uziva,chodi na parby,bavi se,kdyz to ja na ni furt myslim a nevim jestli je uz konec,kdyz jsem se ji na to ptal minule rekla,ze konec to neni ale,ze jeste furt chce klid tak jsem si rekl ok ale ted uz je to fakt nesnosny co si o tom myslite?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

"Pauza" vždycky (aspoň co já vím) znamená konec - dříve či později... Jen to ukončení není jasně řečeno a jakoby přijde samo...

Takže - rada - vykašli se na ni a najdi si holku jinou, stejně to tak dopadne, tak ať nejsi za trumberu... ;)

BTW - stejně - holek je na světě víc - to MY, CHLAPI si můžeme vybírat... *smich* Proto se taky baby furt zkrášlujou - aby nás zaujaly... *smich*

namyslenecek*
hodnocení

No tak ja to tusil :D ze to jen okecava :D proc proste nema tu odvahu mi to rict do oci kdyby mi to rekla hned tak uz si najdu tucet jinych holek ten zajem tu je :Dale kdyz mi takhle furt davala nadeje :D jo no tak to souhlasim :D

bohemica*

*srdce*Pokud ti někdo nabídne pauzu, znamená to, že jsi "rezerva". Prostě partnerka není dost zralá nebo silná a upřímná na to aby rovnou riskovala rozchod. Také může být důvodem pauzy lítost,kterou k tobě může cítit a to je snad ještě horší. *srdce*

namyslenecek*
hodnocení

Litost?to bych nerek.Ona vi,ze nejsem ten typ co propadne do depresi nebo,ze bych probrecel celou noc :Dtakze v litosti to fakt nebude

hodnocení

2x

Dobrý večer. Pokud se chodí bavit bez Vás a obejde se bez Vás, jak je vidět, pak to není pauza ve vztahu. To je jeho konec. Proč a nač byste na ní měl čekat? Až se nabaží života a vrátí se k Vám? Myslím si, že o Vás nestojí a že tudíž na ní čekáte marně. Když chce klid od Vás, má ho mít. Najděte si děvče, které Vás bude mít rádo, bude s Vámi rádo trávit čas a za minulostí udělejte tlustou čáru. Přece nebudete čekat na děvče, až milostivě kývne, že už na Vás zase náladu má...? Máte přece svojí hrdost!

doplněno 07.09.12 21:45:

Ve vztahu je důležitá důvěra. Bez té to fungovat nemůže. A dávat ultimata se nevyplácí. Myslím, že jste to vydržel dost dlouho. Skončete to a žijte! Život není o čekání, ale o užívání si ho...

doplněno 07.09.12 21:56:

Není zač, rádo se stalo.

namyslenecek*
hodnocení

Tak ja souhlasil cekat,protoze to melo byt jako dukaz,ze mi na ni zalezi ona ta hadka totiz zacala tim,ze se kolem me furt tocej jiny holky a,ze si vubec neni jista jestli jsem ji vernej tak jenom proto jsem pockal ty 2 mesice abych ji to dokazal a ted uz mi to ale fakt leze na mozek a uz toho mam dost tohle to muze trvat vecne.A jestli ji tohle jako dukaz nestacilo tak ja nevim co teda chce.Mozna za 2 dva mesice uz ji ty city vychladli nebo ja nevim.

doplněno 07.09.12 21:53:

Mate pravdu.Dekuju za radu

eulalie*
hodnocení

1x

Nemáte holku, protože máte pouzu, nebo-li rozchod. Takže se zařiďte podle toho, slečna se evidentně po svém zařídila. Užívá si života a vy se trápíte... jelikož slečna si vás nechává v záloze pro případ, kdyby náhodou nenašla někoho lepšího, než jste vy. Ukažte ji, že si života také užíváte, buď to slečně bude vadit a bude žárlit, nebo jí to bude naprosto ukradené. Jako, proč si necháte po sobě tak šlapat?

namyslenecek*
hodnocení

Jako ja si ho taky uzivam nebo tak urcite netrcim doma a nepremyslim o tom jak je mi blbe.Mam svoje zajmy taky chodim ven s prateli atd.Ja si po sobe nenechavam slapat,jen ona rika jedno a pak dela uplne neco jinyho.Kdyby rekla ze je konec tak nazdar ale tady ta pauza mi dava nadeji.Ale tak ted uz na to s prominutim s*ru ja.

mike32*

Nevím kolik slečně je, ale vypadá to na mládě podle toho co píšete ... každopádně pauza je v jiném smyslu slova rozchod ...

Pokud mám mluvit z vlastní zkušenosti radím co nejrychleji navázat komunikaci a kontakt s jinou slečnou ... jinak se jen budete trápit a ona Vás už má ve skutečnosti dávno na "háku".

namyslenecek*
hodnocení

Je ji 20.No ja to tusil,ze to tak bude ale hlavne,ze mi vsichni radil, ze mam pockat,ze se urcite dame dohromady a ja blbej se nechal presvedcit.

krkovicka*
hodnocení

0x
Pauza ve vztahu neexistuje.Je pouze rozchod.Ve vašem případě dívku už nemáte.Kdyby přeci jenom,dva měsíce je dost.Už dávno by jste jí chyběl.

martinaa*
hodnocení

0x

"Pauza" je jen jiný výraz pro rozchod. Jen několik málo párů si dá pauzu a pak se k sobě skutečně vrátí.

A dva měsíce je opravdu dlouhá doba na pauzu, myslím, že z Vás slečna dělá pěkného vola.

namyslenecek*
hodnocení

Tak dobre uz jsem to pochopil je konec.Dekuju vsem za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]