Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtel bych se zeptat jestli neznate nekdo program na ,, prepocet kase´´ myslim to takto:
napriklad: v kase mam mit na konec smeny 10 tis.
takze zacnu prepocitavat kasu od napriklad 1000,500,200
takze mam tisicovky dvakrat , petset korun trikrat, dve ste dvakrat, atd. az po mince, a tohle si vse musim psat na listek a pak to secist, neni program, do kteroho bych to zapsal pocty tech bankovek a on mi vygeneroval na konci kolik mam, a ja jen zkontroloval jestli mito sedi,?
Excell tu už poradili. Ale jestli neumíte spočítat výčetku, tak nedělejte nic s penězma. Proděláte kalhoty. Než to natlačíte do PC, tak to musíte mít spočítané na výčetce ručně. Vždyť to jsou základy.
dobrý den, rukama spočítám že mám v kase 8x 5000, 5x 2000x,34x 1000, 20x500, ... pak dojdete na minfce 135x5, 191x2, takze ano spocitate to rucne, ale ve finale zapisujete kolik ceho jste napocital, a to bych rad misto toho papirku , napsal do programu. chapeme se?
OK. Jestli potřebujete papírový výstup, v nějakém rozumném hezkém formátu, tak to asi má smysl, ale jinak...
nevrdte mi ze kdyz budete pocitat z kasy ve ktere je 100tis, tak si nepotrebujete zapsat nekam kolik minci , bankovek ste napocital pochybuji ze by ste z hlavy pocital , a nasledne si v mozku ukladal kolik cheo bylo, tomu neverim.
proste pro kontrolu si pri nejmensim musite zapsat kolik tech penez ste napocital, nasledne secist a mate treba 120 tisic.
pokud to takhle nekdo valsi z hlavy tak je borec.
Jak už tady zaznělo, než někde hledat a stahovat nějaký program, tak za čtvrt hodiny to je v Excelu, nebo jeho bezplatné verzi Calcu hotový. Tohle je velice jednoduchá tabulka. Navíc by tam šlo bez problémů udělat, aby se zobrazoval součet každého dne v měsíci, sčítalo to tržby za týden, za měsíc, za kvartál, či jakýkoliv jiný časový úsek který potřebuješ. K tomu všemu jde udělat graf, kde vidíš, jak se tržby vyvíjejí.
dobrý den, nevím zda ste to vytvořil sám nebo našel, každopádně tak či tak, je to ono, přesně co mám na mysli.
takže Vám opravdu děkuji. Cením si Vaší snahy.
S pozdravem Ork.
To jsem vytvořil sám, ovšem nijak se tím nechlubím, pro člověka s nějakými zkušenostni s prací v Excelu toto není problém.
Jen mne už nějak naštvalo, jak Vám ostatní radí, abyste si to v tom Excelu udělal sám, přitom by to třeba sami neuměli...
Hezký den...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.