Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snad to není možné

Od: hankaa odpovědí: 5 změna:

Ahoj je mi dvacet let včera sem se mazlila s přítele m jsem ješte pana,tak sme nechteli pokračovast ješte dále.. ale penisem me dráždil tam dole,dneska mi neneí od rána dobře bolí me břicho,nvíte z čeho to muže být? nebo se zbytečne stresuju a bolí me břicho z nečeho jiného? pouze mi po ní jezdil,nic víc. dekuji za odpovedi.H.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj Hanko. Myslím, že to nemá nic společného s tím, že jste se včera mazlila s přítelem. Břicho může bolet z několika příčin - máte před menstruací, nevhodná strava, nervy a stres, možná nějaká střevní chřipka...To by Vám řekl lékař, ale nepředpokládám, že by Vás bolelo břicho z takovéhoto mazlení s přítelem druhý den. Buďte v klidu a pokud bolest nepřejde, skočte si k lékaři.

honzmalatny*
hodnocení

1x

Myslím že Vás bolí břicho třeba ze vzrušení a napnutí při hrátkách s přítelem,nic víc,Nevoiděl bych v tom nic vážného.Třeba by to Vaše tělo potřebovalo orgasmus a ne jen napnout a nechat.Já nevím,vím jen z vlastní zkušenosti že pokud je to vzrušení velké a pak nic,bolí z toho v oblasti břicha.Nemějte strach.

hodnocení

0x

Možné je všechno, ale je to vééééélmi nepravděpodobné, zvlášť pokud se "neudělal" :)

hodnocení

0x

Dobrý den, Hanka. Ve dvaceti letech, už by žena mohla vědět, něco o mazlení i milování, i když ještě žádný sex neměla. Nesmíte se sledovat, berte život, tak jak jde, přečtěte si něco o milování a žádný stres si nepřipouštějte. Když se jen mazlíte, nic se nestalo. Bolest břicha a různé příznaky, můžete mít třeba z přicházející menses. Jen můj názor.

diskuse.doktorka.cz/...

doplněno 07.09.12 16:34:

Když si něco o mazlení přečtete, možná příště už budete se cítit lépe.

krasna.nova.cz/...

hodnocení

0x

Pokud nebyl vevnitr tak je to v poho a urco by ti nebylo spatne hned druhy den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]