Nejste přihlášen/a.
Mohla bych se zeptat .. jakej by ste my doporučily make-up nebo pudr .. ale aby byl cenově dostupný .. předem děkuji
Pokud sháníš levnější, doporučuji nějaký od Miss Sporty, stojí něco kolem 70,- Kč a máš na výběr make-up pro různé typy pleti a samozřejmě různé odstíny (vyzkoušej si máznout tester na vnitřní stranu zápěstí, rozetřít a zkontrolovat na denním světle, jestli ta barva dobře ladí s odstínem pokožky). Stejná značka dělá i celkem levné pudry. Cenově výhodné výrobky má i Avon, se kterým jsem velmi spokojená, ale riskuješ, že netrefíš odstín (já už mám své odstíny vyzkoušené, tak objednávám najisto, ale také jsem dvakrát objednala špatnou barvu - jednou moc tmavou, jednou bílou jak pro panenku, tak je míchám dohromady, dokud je nezdělám. Pudr jsem trefila napoprvé )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.