Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezplatná právní poradna

Od: machac odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Prosím,poraďte mi nějakou internetovou právní poradnu. Potřeboval bych velice odbornou a fundovanou radu. Mám bohužel velmi malý důchod a nemohu si dovolit platit vysoké poplatky u advokáta. Předem všem děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Podívejte se na tyto stránky. Prohlížejte a hledejte, třeba tam bude odkaz, který potřebujete. Jen můj názor.

google.cz/...

pt®
hodnocení

2x

"machac", ještě zkuste tuto poradnu: bezplatnapravniporadna.cz/.... Pokuste se napsat, že je pro Vás odpověd hodně důležítá, možná Vám odpoví dříve, jak do 14 dnů. - pt.

buss
hodnocení

1x

Obávám se že na intu žádná fundovaná rada nebude, jen obecné odpovědi, někdy ani neodpoví. Chce to do nějaké zajít si popovídat.

jezidedek

Tak to kecáš.Stačí si zadat třeba do www.google.com. Občanská poradna Plzen. nebo jiné město!

kolo*
hodnocení

0x

V krajských městech jsou občanské poradny,mají i právníky bezplatné.Najděte si je ve vyhledávači na internetu nebo se zeptejte na úřadu

hodnocení

0x

slanskelisty.cz/... já občas píšu sem

bcmartinmedunka
hodnocení

0x

Dobrý den,

vše s Vámi rádi vyřešíme osobně, schůzku si domluvte na 790 207 902. Volejte nejdříve v pondělí 10.9. od 9:30 hod.

Praha | Brno | České Budějovice | Hradec Králové | Liberec | Olomouc | Pardubice | Teplice

lolaprasatkova
hodnocení

0x

To jsou hlouposti co vám říkají. Zajeďte si do krajského města, každý týden zde na krajském úřadě je právní poradna zdarma. Služby zde drží renomovaní právníci . Já osobně jich znám několik a alespoň ty co znám jsou velmi dobří. Držím vám palce. Předem si zavolejte ať vám řeknou , který den to je. Nic lepšího vám neporadím. Prosím držte se mé rady. Někdo to musí přečíst a reagovat na to. Řeči jedna paní povídala jsou k ničemu. Držte se chlape.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]