Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v červnu mi refinancovali nebankovní úvěr, protože jsem byl po splatnosti a OZ mi vyhrožoval, že přijedou a vezmou mi věci doma. Ještě jsem ten refinanc musel doplatit cca 1300Kč. Po té mi přišli další dva exekuční příkazy z jiné banky. V srpnu jsem si požádal o insolvenci. Věřitel z nebankovní společnosti na mě dal TO, že jsem to nechtěl nikdy splatit atd. Do práce přišel nějaký papír od policie, kde se ptají zaměstnavatele na mě, snad i na číslo bot. Máte s tím někdo zkušenost?
Dobrý den. Co konkrétně se Vám na tom nezdá? PČR i soud si od zaměstnavatele může vyžádat potřebné info. A zaměstnavatel je povinen spolupracovat. Snaží se zjistit a prošetřit, zda Váš postup nebyl čistě účelový zřejmě, abyste se vyhnuli placení. Dokud soud neschválil Vaší insolvenci, pak tomuto zabránit nemůžete nijak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.