Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před 14 dny jsem se rozešel s přítelkyní po půl roce. Rozchod byl z její strany. Důvod byl že jsem se pořádně nedokázal začlenit do vztahu. že všechno musela většinou iniciovat ona. Držet mě za ruku na procházce a dát mi vždy pusu atd. Vim že pro ženu to jsou důležité věci a já je prostě dělal jen někdy. A bohužel jsem jí ztratil. Moc bych jí chtěl získat zpět. Prostě jsem všechno pochopil pozdě a chtěl bych ještě jednu šanci kde už bych to nepodělal. Vysvětloval jsem jí že jsem byl dlouho sám a že v minulím vztahu tohle po mě nebylo vyžadováno naopak to druhou polovičku otravovalo ale nic žádná reakce na to. Sešli jsme se promluvili si a ona že už se rozhodla že se nechce vracet atd ale když jsem od ní odcházel tak jsme se objali a řekla že bude ještě přemýšlet že to chce čas. Potom jsme si ještě normal psali sms ale většinou na fcb nechtěl jsem jí zatěžovat na mobilu atd. Ona pak odjela ke kamarádce na víkend a po víkendu přestala komunikovat. Ale já pořád věřím že by to šlo ňák zlomit. Te´d jí nechávám čas ale po náký době bych jí chtěl napsat třeba jenom jak se má a zkusit komunikovat a po náký době pozvat na večeři ale nevim jestli to klapne proto bych chtěl ňákou radu. Za každou radu děkuji.
Dobrý den. Je dobře, že neházíte flintu do života. Naděje umírá poslední. Víte, v čem děláte chybu ve vztahu, tak se musíte snažit, abyste se z těch chyb poučil a vyvaroval se jich. Dopřejte si oba chvilku času a pak začněte zase zvolna komunikovat , setkávat se atd. Věřte tomu, že nic není ztraceno. Jen musí chtít obě strany totéž...Přeji vám, abyste k sobě zase našli cestu.
doplněno 06.09.12 20:43:Pardon, mělo tam být - do žita.
Vim že se asi pokoušim o nemožné, ale jak píšete naděje umírá poslední! Tato dívka mi za to opravdu stojí jinak bych se o to ani nepokoušel. Jenom nevim kolik času jí mam nechat být abych s ní nezačal komunikovat moc brzy a ještě to třeba nezhoršil. Nechci jí pak psát jak jí miluju atd. Chci se třeba zajímat jak jí to jde ve škole a tak nák se do ní pomalu dostávat a když se zadaří tak jí někam pozvat. nevim jestli to je dobrej postup ale nic jinýho mě nenapadá. nikdy jsme se nepohádali všechno bylo super až na to že jsem prostě nedal tolik znát ty moje city k ní. Při rozchodu si myslela že prásknu dveřma ale já jí uttěšoval a už jenom to jí překvapilo. Prý to nečekala a že neví co má ted dělat. teď vůbec nekomunikujem sama mi určitě nenapíše tak do toho chci jít já ale pořád přemýšlim kdy bude ta vhodná chvíle.
Vivaldi, nic není nemožné. O komunikaci se snažte zvolna a nárazově, ne pravidelně. Ale nevtíravým způsobem dávejte o sobě vědět, neodkládejte to dál. Jestli k Vám něco stále cítí, tak ťo nenechte vyhasnout. Vaše cesta, zajímat se o to, jak jí to jde ve škole, jak se má, jaký měla den, či popřát hezký den, nebo dobrou noc, je dobrá. a jinak do budoucna - nebojte se projevovat své city. Není důležité, co člověk říká, nebo píše, ale to, jak se chová. Druhý člověk potřebuje cítit, že nu na Vás záleží a že ho máte skutečně rád a ne si o tom od Vás jen číst. To potom vyvolává pochybnosti a ona Vám nebude nikdy věřit, že to, co píšete, je pravda i ve skutečnosti. Nikdo Vám neřekne, kdy je vhodná chvíle a pokud na ní budete čekat, nakonec jí můžete propásnout. Když Vám o něco jde a na něčem Vám tak moc záleží, neodkládejte to příliš dlouho. Pracujte sám na sobě, se svým ostychem si musíte poradit sám a překonat ho. Nebojte se projevovat své city, myslete na to, že druhý na to čeká, protože do hlavy a do srdce Vám nevidí...
doplněno 07.09.12 12:05: PS: Nejhorší varianta je, neudělat vůbec nic! Ne nadarmo se říká, že strach má velké oči a daleko nedojde.
SMSkuj volej
zajdi za ni
nenechej hrnec vychladnout oběd se taky nejí studený
DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
Nevím kolik Vám je let /hádám asi málo/ ale viděla bych to pozvat ji do cukrárny na nějaký dortík a kafe popřípadě do kina tam jí můžeš obejmout a dát pusu je tam zhasnuto tak se nemušíš stydět
.A vůbec chlapy nevim čeho sepořád bojíte ženský chtěj bejt dobejvaný,musíte se snažit
,nápady,sranda rozumíš
.Takže odvahu-získáš jí určitě časem
Já si myslím, že jestliže láska umře, je to jen takové oživování něčeho, co už bylo. Záleží na tom, jestli v dívce umřela, ale myslím že ano, že umřela. Kdyby jen usla, už byste byli spolu zpět. Vidím kolem sebe několi takto slepovaných vztahů. Stále slepovaných. Stále oživovných. Rozchody a návraty. Podle sebe soudím tebe, tedy toto já nemusím. Mi se líbí, když např. na prostranství je mnoho lidí a vy přesto poznáte, že tahle dívka a kluk, který s někým opodál hovoří nebo kupuje sodovku, patří k sobě. Takových jsem také viděla dost.
Takže, na vašem místě bych popošla dál, nepřešlapovala bych na jednom místě s pohledem upřeným do míst, kde dívka byla. Ale už tam určitě není.
Myslím si, že opakujete stejnou chybu, že děláte totéž, proč se s vámi rozešla. Nedával jste city najevo. A teď to děláte zase. Zalezl jste do ulity a zkoumáte. Jak ona má vědět, že o ni stojíte? Jak se to pozná? Tím, že ji napíšete několik nicneříkajících smsek? Jak to ona má vědět?Jestli o ni stojíte, musíte to dát najevo. Teď a vždycky! Nikdo není jasnozřivec a nikdo neví, jaké chováte city, když je neprojeníte. Nikdo vám přání nečte z očí. Proto mluvec dal lidem řeč, aby uměli vyjádřit svá přání, tužby, potřeby.
To já chápu. Ale přestala semnou komunikovat. A já osobně si myslím že když za ní půjdu tak mě vyrazí. Zdá se mi to příliš čerstvé. Ona moc dobře ví co k ní cítim! Pár sms jsme si vyměnili ale nechci se pořád opakovat a otravovat jí. dokonce jsme se sešli pár dní po rozchodu ale zdálo se mi to příliš čerstvé! řekl jsem co mám na srdci. Když to vezmu z mojí strany tak se taky třeba pro něco rozhodnu a nikdo semnou nehne ale postupem času to povolí. Proto se myslim že to chce ňáký čas nechat odležet.
Ahoj Vivaldi,
pokud chceš dívku získat zpět, nesmíš ji nechat na sebe zapomenout. Posílej jí přáníčka pěkného dne na mobil či fbc, pokud víš, že jí čeká nějaký náročnější den , popřej jí mnoho štěstí a pak se poptej, jak dopadla... Věř tomu, že pokud budeš jenom "čekat", tak si brzy najde náhradu a tobě se zavřou vrátka . Takže nečekat a jednat
mám strach že mi odepíše at už ji nechám být atd. potom už by se asi nedalo dělat nic. Ted přemýšlim jestli sms poslat nebo ne.
No, budeš to muset risknout. Pokud to nezkusíš, nezjistíš to. Pokud tě skutečně odmítne, máš jasno: v příštím vztahu už stejnou chybu neuděláš. Prostě chybama se člověk učí, nevěš hlavu, není možný, aby to nedapadlo nijak! Držím pěsti
! A doufám, že ta dotyčná slespoň slečna za tolik trápeníčka
stojí :D...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.