Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROTISKLUZOVÁ OBUV / prostředky

Od: harry potter* odpovědí: 9 změna:

Pro svou starší tetu bych potřeboval buď tip na nějakou opravdu protiskluzovou obuv, nebo na vyzkoušené prostředky, kterými se dá docílit protiskluzovosti u běžné obuvi... Rozhodně pouze něco vyzkoušeného *stop*

Díky / HP

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tady mas:"Holiny protiskluzové dámské"cena 360,-
www.anavel.cz/cenik.html#OBUV
p.s. priste pouzij google a pak se ptej.. ;o))
harry potter*
No v holinkách bych jí asi ani nepouštěl na ulici, v zimě by to v nich navíc dlouho nevydržela :) ale hlavně jde o to, že vyzkoušela mnoho bot (a i takové o kterých se říkalo, že nekloužou) a klouzaly... Pořád padá *stop* Njn * Vim, že kdyby takový boty neklouzavky sehnala, bude Šťastná. Nebo nějakou fintu = ocelový hřeby, nebo něco takovýho... *nevi*
elmar*
Já jsem slyšel, ale není to ověření, že proti klouzání na ledu a sněhu je dobrý nalepit na podrážky zespoda proužek náplasti. Jenže to moc dlouho nevydrží, že... :(
harry potter*
To ty NESMEKY budou asi dobrý a jenom se to přidělá / myslim že bych tomu věřil :) Díky za snahu...
laden*
nesmeky jsou dobra věc akorat se s tim špatně chodí po dlažbě
harry potter*
Musí si Teta vybrat, co je pro ni bezpečnější a přijatelnější... Myslim, že zvolí"chodit blbě po dlažbě"před"padat blbě"a pak marodit... :) Uvidíme! Zdá se mi, že by mohla bejt s timhle vynálezem spokojená.

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
a jeste tady www.nesmeky.cz/
harry potter*
No *stop* To je vono *stop* To vypadá fakt spolehlivě... Znamenám si a díky za radu - tohle je myslim si to nejlepší řešení - hned po NEVYCHÁZET :) samozřejmě... Fakt díky moc. Měj se fajn...
wzcom
daval sem vam link na www.nesmeky.cz to by snad mohlo fungovat, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]