Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám takový dotaz - říkala jsem si, že bych si mohla zjistit takovou informaci na jeden zakoupený produkt, ale mám strach, abych neprovolala majlant, když číslo začíná +420 261 ... ...
Dle mého by si podpory měly účtovat minimum, né? Kdo mi dodá odvahu tam zavolat?
No - než se domnívat - "Dle mého by si podpory měly účtovat minimum" - je lépe se kouknout na číslo - "261..." běžné číslo, pravděpodobně Praha (26), tedy bude účtováno podle tarifu, jaký pro pevné linky máš...
BTW - "Kdo mi dodá odvahu tam zavolat?" - není lepší získat informaci než nevědomou "odvahu"?
Pokud cislo zacina +420 261 jak uvadis jedna se o hovor na pevnou linku.
Ohledne ceny je jedno jestli ji provozuje O2 nebo jiny operator.
Tak jsem tam zavolala a hovor mě stál 48 Kč, 6 minut.
Automat, operátorka, přepojení na technika. Ten technik měl být zadarmo.
Děkuji za odpovědi.
Pokud mas cenu na pevnou 8 Kc tak nevidim problem. Ceny na pevnou nekdy byvaji vyssi nez na mobil,proto to nekdo resi volenim pres internet.
Technik asi byl zadarmo (platil se jen tlf. hovor).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.