Nejste přihlášen/a.
je možné se nějak bránit proti úhradě za opravu auta, která byla uhrazena v hotovosti , ale nebyla vystavena faktura za opravu ,ikdyž byla mnou požadována a opravářem přislíbena, ale nevystavena.
Děkuji
Dobrý den... z Vaší otázky nějak nechápu čemu se chcete bránit... Mechanik Vám opravil auto, Vy jste to uhradil a teď chcete peníze zpět? Nebo jak to myslíte?
Mechanik opravoval auto , nevystavil přejímací list ani po mém zaplacení nevystavil fakturu .Auto mi dovezl , s tím , že si to mám vyzkoušet.
Na faktuře jsou obvykle uvedeny vykonané práce, použité díly a pod. Na základě toho se lze pak proti jednotlivým položkám bránit, namítat atd. Pokud jsi převzal a zaplatil, tak jsi byl s odvedenou prací spokojen. Kdo by platil za něco, co nechce a k čemu má výhrady.
Než jste zaplatil, určitě Vám dali podepsat doklad, na kterém bylo vypsáno, co na autě bylo prováděno. Pokud jste podepsal, souhlasil jste. Dostal jste doklad o zaplacení v hotovosti s datem zaplacení a vystavení. Ten tedy můžete k případné reklamaci použít.
doplněno 06.09.12 13:58:Odzkoušejte tedy, vraťte se tam a trvejte na vystavení dokladu. Co více poradit.
Ještě bych nikoho nepodezírala z nekalých úmyslů. Občas se mi stává, že dostanu fakturu, ale platím v hotovosti (pokud mám firmu někde blízko). To proto, že firma vystavuje jen faktury. Správně jste měl po předání peněz požadovat nějaký doklad. Pokud se tak nestalo, buď je všechno jen maličko v nepořádku a firma si dá vaše peníze a fakturu nějak dohromady, nebo bude vyžadovat zaplatit podruhé. Buď to vysvětíte či uhádáte, nebo je to poučení, že peníze se jen tak, bez potvrzení, nevydávají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.