Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepsaná neschopenka

Od: ornela* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěla by jsem poradit nebo se jenom zeptat,jsem prvý krát v živote na neschopence,Doktorka mi ji vypsala ale až po té jsem ši všimla že mi špatne vypsala jméno zaměstnavatele,ihned jsem ji zavolala a na druhý den mi kázala dojít,myslela jsem že mi vystavý novú neschopenku ale sestrička mi ji jenom ručne přepsala moje díly,které budu zasílat já ,ona přepsala své díly,které bude zas odesílat ona..Nevím, máte s tým někdo skušenost? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Vystavení nové neschopenky je zbytečné. Oprava údajů na všech dílech neschopenky úplně stačí.

borax*
hodnocení

0x

To není problém.

ornela*
hodnocení

To doufám i já :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vycházej z toho, že doktorka ví, co může a co ne. Podstatné jsou stejné údaje na všech dílech. Těžko by prošly dvě neschopenky na stejnou osobu, stejný datum a s rozdílnými údaji.

ornela*
06.09.12 09:54
hodnocení

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]