Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznavaci zajezd do Izraele

Od: query* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

chtel bych se zeptat Vas, kdo jste absolvovali poznavaci zajezd do Izraele. Koupil jsem si tento zajezd s pritelkyni a jedem tam za mesic a pul s CA AwerTour. V cene zajezdu je zahrnuta pouze snidane a vecere. Zajimalo by me kolik cca. penez si tam ma clovek sebou vzit na jidlo (hlavne na obedy a svaciny)? Je lepsi si tam primo vybiratz bankomatu penize, nebo dovest si primo dolary?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Izraeli jsem byl asi před 10-ti lety, a můžu říct zatím nejdražší země kde jsem byl. I když jsem pak někde četl že už tam ty ceny jsou na nižší úrovni. Pročíst cestopisy, pořád tam někdo jezdí. Jinak já jsem tam měl Dolary, ale i karta nebude problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]