Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodíme spolu - mám holku?

Od: pyrocar odpovědí: 3 změna:
Před měsícem jsem si s jednou holkou začal rozumět více než s ostatníma. Pravidelně ji doprovázím domů a parkrát jsme byli v kině. Mám ji moc rád a ona me taky. a zde dostáváme k jádru problému. Okolí se mě neustále ptá jestli už mám holku. A já nikdy newím co odpovědět. Co vůbec obnáší, ,chodit s holkou" P.S. je mi 15

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

2x

Ve tvém věku to obnáší vlastně to, co právě děláš. Děláš ji dobrého kamaráda, společnost, partnera :). Snad kdyby ses jí zeptatl, jestli s Tebou nechce chodit? Pokud odpoví kladně, máš holku, pokud né tak je to tvá kamarádka :)

kratast*
hodnocení

0x

co to obnasi. laska, porozumeni, stesk, a vetsinouto konci zlomenym srdcem

jfhshbv
hodnocení

0x

Ahoj,

Pro mě je vztah to, kdy toho kluka mám ráda, on mě, věříme si, řešíme spolu problémy, zvládneme si povídat, rozumíme si, smějeme se spolu, rádi spolu trávíme čas... A pak takové ty fyzické věci jako líbání, držení za ruce, objímání... :)

Jinak já bych se jí přímo neptala.. Většina těch starších holek tuto otázku nemá ráda - připadá jim dětinská... Spíš ji zkus políbit, obejmout, chytit za ruku apod. a potom to nějak samo vyplyne... A ujistit se dá např. otázkou "A co, můžu teď říct klukům že mám holku?" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]