Nejste přihlášen/a.
Moje kamarádka má zdravotní problém : hemeroidy.Má sedavé zaměstnání,což jí nepřidá.Na operaci jít nechce a mastička z lékárny nezabrala...Neznáte někdo osvědčený prostředek,třeba i přírodní,který někomu zabral.Díky za každou radu
Nevím, jakou mastičku měla z lékárny Vaše kamarádka, ale mojí mamince při těchto potížích nabídla lékárnice ProctoGlyvenol. Stojí kolem 100,- Kč. Je potřeba si přečíst příbalový leták, protože maminka, nadšená z rychlého ústupu problému, se mazala několikrát denně a pak se nestačila divit vedlejším účinkům. Nakonec ale konstatovala, že kopřivka na zádech jí za tu úlevu stála. Mast Faktu užívala dříve bez valného výsledku.
Také pomáhají kapky Hemoval, jsou trochu dražší, ale pomáhají zevnitř po celé délce střev. Výborná je mast a čípky Dobexil H a dubová kůra v gelu od Altermedu. Ať se nějaký čas vyhne celozrnným výrobkům a všemu co nechává šlupky a cokoli co škrábe a dráždí střeva. Po každé stolici umýt teplou vodou ( v práci aspoň dětské vlhčené ubrousky) a namazat tím dobexilem nebo dub. kůrou, na noc čípek a za pár dnů má pokoj.
Děkuji všem.Rady jsem vyřídila,prý jí mastička faktu nepomáhá,ale ten Dobexil H koupila zdá se to lepší.Problém je asi v dlouhodobosti problému,který se nyní vyhrotil.Trápí ji to už přes 10 let,ale nikdy ne v takové míře,před tím neměla sedavé zaměsnání,to až poslední rok a stres k tomu...No všem děkuji i za ni.
Všechny mastičky, odvary a babské rady sice fungují, ale jen pokud je to v počátečním stadiu. Tím vším jsem si prošel. Opravdová pomoc spočívá v operaci. Doporučuji metodu, která se provádí ambulantním způsobem. Toto se provede zaškrcenim hemeroidu gumičkou specielní metodou tak, aby se zamezilo jeho vyživování (přívodu krve). Po čase - asi tak necelý týden, hemeroid sám odpadne a odejde se stolicí. Je to metoda bezbolestná a velice úspěšná. První den je to nepříjemné, ale pak již o tom ani nevíte. Některé ambulance toto provádí na pokladnu, některé si to nechají zaplatit. Vřele doporučuji.
Tak jsem opět zde,moje kamarádka je u mne(manžel jí po rozvodu sebral pc,tak řešíme spolu u mne).Nejvíce ji zaujala odpověď pana (paní) ladamach,protože se jí to nelepší po ničem,ale všem děkuje.Vyzkoušela čípky i masti Faktu,Dobexil H i Prosto -Glyvenol.Moc prosí, ten zákrok hradí pojištovna nebo kolik stojí,kolikrát se k tomu lékaři musí,tím se zabývá chirurgie?A ještě se ptá opravdu je to bezbolestné,nemá si případně vzít raději volno z práce?
... nutno rozlišit vnější - viditelné s krvácením, nebo bez. Taktéž vnitřní s načernalou stolicí ihned na začátku, nebo až do hloubky. Údržbář nemusí pacienta prohlížet, ale rovnou odeslat na internu, kde se provede malé vyšetření a podle potřeby se souhlasem pacienta i koloskopie. Dejte si na Google do vyhledávače: hemeroidy, nebo koloskopie..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.