Nejste přihlášen/a.
Jsem člověk, kterej potřebuje o věcech furt mluvit. Dokola a dokola je omílat. Proto, abych neobtěžovala nadále své kamarádky, napíšu sem a něco se dozvím.
Takže poznala jsem kluka, staršího, o dost, 11 let. Tak nějak jsme se setkávali, strávili spolu v létě nějaký čas, tejden na Šumavě, pár akcí, grilovaček atd. Naposledy minulou středu spolu jeli na výlet, který jsme zakončili u mě skleničkou a večeří, následně u mě přespal. Bydlím s rodiči, což on věděl, a také věděl, že jsou doma, už několikrát se s nimi setkal, tentokrát dokonce padla i sklenička s rodiči. Byly jsme přiopilý, takže si nepamatuju přesnou formulaci, ale padla věta něco ve stylu, že se drží zpátky, protože mě nechci brzdit v rozletu. Zeptala jsem se ho, jestli mu přijdu mladá, jestli mu to vadí, a on, že ne, a dál se to v opilosti nějak zamluvilo. Hned druhý den ráno vstával v pět, protože odjížděl na tři dny na konferenci a ještě bydlím v jiném městě, neměl zabaleno a připravené podklady, které chtěl dělat večer po výletě, a na vše se vykašlal a zůstal se mnou, ale od minulého týdne se neozval, říkám, pokud jsem mu ukradená a nic ke mně necítí, proč proboha zůstával, bavil se s našima atd. Prostě nechápu, co tím sleduje?.. Nerozumím mu, není mi ukradenej, takže jsem z toho dost zničená...
Nechci Vám kazit iluze, ale podle mého to bylo pro oného jen letní povyražení. Jelikož je starší a má už jistý nadhled a asi i zkušenosti, vycouval dřív, než vlastně něco začalo.
Pravděpodobně se Vám ještě (myslím že brzy) ozve, ale divil bych se, kdyby měl zájem o vážný vztah.
Na druhou stranu, co my můžeme takto na dálku vědět, že Třeba se mýlím a bude všechno jinak...
Každopádně v sobě neživte zbytečnou naději a nebuďte na něj upjatá. Možná by nebyla od věci nějaká malá nestranná komunikace, třeba i SMS, ale rozhodně ho nebombardujte a nestíhačkujte Berte věc tak jak je.
Netlačte na pilu. Já vím, to jste slyšet nechtěla, takže, posílejte mu zamilované SMS, volejte a bombardujte ho otázkama, které jste zmínila ve vaší otázce. Ale přesně to učitě nepovede k tomu, že vás bude mít víc rád a do 14 dnů přijede na bílém koni s kyticí růží... Přeji vám trpělivost a hodně štěstí, možná to bude zrovna ten pravý
děkuji za názory..vše bych chápala v případě, kdyby šlo aspoň o sex, ale my spolu ani nespali.. vím, že nikoho nemá a že se dost trápil, že je sám v jeho letech... já to prostě nechápu! A v jeho letech by měl mít aspoň odvahu na to říct - holka, bylo to fajn, ale je po létě a jdeme každý svou cestou...
Můj názor je takový, že ani nemuselo jít o to, že by to cosi co se mezi vámi odehrálo nebral vážně. Já bych řekla, že zprvu ano. Jen když se nad tím zamyslel, asi dospěl k tomu, že by to nebylo dobré ani pro jednoho z vás. Tato úvaha samozřejmě může a nemusí být pravdivá. Čekala bych, že právě kvůli tomu, o kolik je starší, možná hledá k sobě takovou ženu, která by s ním žila, starala s o domácnost, měla s ním děti... a zároveň vám přeje, abyste studovala atd. Což se většinou vylučuje... je to jen moje úvaha, třeba se pletu. Chci jen říct, že to, že odešel bez rozloučení nemuselo mít žádný důvod v tom, že byste udělala chybu, nebo že on by byl od začátku hajzlík.
A někdo se prostě neumí loučit, a tak se vypaří.
Možná sám ještě nevěděl, co a jak cítí a plánuje a bál se, že byste se ptala...
Tohle je jistojistě pravda, nebo může být, protože vím, že děti chce a má na ně věk ...jen nevím, proč mu tohle všechno trvalo dva měsíce..a proč na to přišel až minulý týden..když ne jindy...no to je jedno...nic s tím neudělám
Když se na to podíváte z nadhledu, prožili jste určitě hezké chvíle na které ráda vzpomínáte. Není už to důvod, užívat si život a nechat věci plynout tak jak mají? Všechno má svůj čas! My chlapi v tom máme kolikrát sami hokej a potřebujeme vše řádně strávit než se k něčemu rozhoupeme
Zdravím. Mamutko, nedělejte si z toho hned negativní závěry. Je mezi vámi 11 let rozdílu a on si to potřebuje třeba jen také urovnat v hlavě. Na jedné straně by se již rád usadil a měl rodinu, na druhé straně potkal Vás. Děvče, které má před sebou ještě jiné plány. Drží se od Vás dál, aby Vám třeba nezkazil život. Ono se to někdy v člověku tluče - to, co by chtěl, po čem touží a na druhé straně se snaží mít rozum a brát ohled i na druhého. Až si v sobě udělá jasno a bude ho to k Vám táhnout, ozve se. Někdy jsou si lidé souzeni a láska zvítězí nad rozumem. Vždycky záleží na tom, zda člověk podlehne touze, nebo poslechne rozum. Neobviňujte sebe a naděje se nevzdávejte. Pokud Vám na něm záleží a máte ho ráda, je třeba mu to říct a komunikovat spolu. Jen on Vám může dát odpovědi na otázky, které se Vám honí hlavou. Vy třeba čekáte, až se ozve sám, on může čekat na totéž...Záleží jen na vás, kdo udělá první krok a projeví zájem o druhého, abyste si věci vysvětlili a ujasnili. Zatím zůstává vztah mezi vámi otevřený...Je to jen můj názor, Vám přeji, ať se brzy vyjasní a pochybnosti se rozplynou...
doplněno 05.09.12 15:37:Není zač.
Dobré odpoledne,
děkuji za Váš komentář. Taková slova jsem potřebovala! Pravdou je, že podotkl, že nekomunikuju, neříkám, že mi chyběl, nebo že ho mám ráda. Jenže já prostě takovéhle věci moc neříkám, vždy si myslím, že je to vidět činy než řečmi. On to také nikdy neřekl. Taky mám pocit, že já ten krok udělala, pozvala jsem ho na výlet, nabídla mu, ať u mě zůstane přes noc, defakto ho seznámila se svým životem. On tohle neudělal. Nechci po něm svatbu a kupu dětí..netlačím na nějaké rozhodnutí, jen se chci scházet, vidět...ale furt ve mně je pocit, že teď je řada na něm...každopádně děkuji, snad to dobře dopadne.
Neřekla jsem, že ho miluju a ani on to neřekl mě. Naznačil, že mi má rád, ale udělal to tak, že to bylo řečený spíše ve vtipu, než jako nějaké vyznání.
Kromě toho, že se týden neozval nemám z čeho usuzovat, že jsem mu ukradená. Vím a i naši viděli, jak se ke mně choval, když tu byl. Napadlo mi, jestli ho to vlastně nevyděsilo, to, že popíjel s našima a i když byla legrace, tak jestli to nebral moc vážně..
Je mi 21 a vím, že naši určitě nezasáhli, protože mají od sebe úplně stejný věkový rozdíl. Navíc táta nikdy vedle mě nestrpěl žádného chlapa a s ním si vykládal, jak kdyby ho znal tisíc let. Mamce je také divné, podle toho co viděla, že už nenapsal a vidí, že se trápím. Včera ukápla i nějaká slza a máma by mi strašně chtěla pomoc, oni do takových věcí nezasahují a ani by ten večer neměli kdy.
Neznám ho tak dokonale, abych mohla říct, jestli by se na mě bez vysvětlení vykašlal. Vždyť jsme spolu ani nechodili, léto skončilo, kdo ví, co se mu honí hlavou.
Každopádně děkuju za přinucení k zamyšlení!
Milá mamutko, jen si dejte pozor, aby nebyl ženatý - bohužel jsem prožila něco podobného Zkuste si to nejdřív zjistit a pak se mu ozvěte. Přeji hodně štěstí, IFA
Tak nevím, zda to někoho zajímá, jak to všechno dopadlo, nebo spíš nedopadlo...napsala jsem mu a jelikož byl v cizině, psali jsme si asi 5 dní v kuse...o ničem...kdybych chtěla být vulgární, tak napíšu o h*vně...vždy když jsem chtěla načíst téma my dva, taktně to obešel nebo zamluvil, teda stejně nemělo význam to řešit po telefonu...nakonec jsem napsala, že to vzdávám a že až jednou dospěje, takže se mi může ozvat...on, že to ode mě nečekal a že přijede...nakonec nepřijel, měl nějaký problém v práci...takže po týdnu jsem stále na ničem, ale už to vzdávám...asi tohle nemá význam!
mamutko,
vypadá to, že jediný, kdo tady má problém je on, ne vy, protože chlapec, neví, co chce. Slíbí, že přijede - nepřijel, neozývá se, o (pro vztah) důležitých věcech se bavit nechce..., nevím, nevypadá to na člověka, se kterým se bude lehké dohodnout, zvažte, jestli vám vůbec za nějaké snažení a čekání stojí. Podle toho jednejte. Hodně štěstí
!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.