Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otok nártu po úraze

Od: dabel® odpovědí: 4 změna:

zdravím měl bych dotaz má tu někdo skušenost s oteklým nártem a kotníkem po zlomenině nártu?

je to už skoro rok co mám po zhojené zlomenině nártu chodím bez problémů jenž mi trápí nateklý nárt i kotník někdy víc někdy mín doktor mi radil chladit i ledovat to zabírá jen trochu dále růzé masti s kostivalem to nezabírá vůbec ted na jeho radu skouším lijoton 100000 taky nic jen to stojí peníze a výsledek nevalný tak se ptám jestlu tu někdo nemá skušenost s něčím co skutečně zabere díky za reakce :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Zkuste mastičku HEPAROID - stojí pár korun. Také můžete zkusit ortézu na kotník - já mám "volné" kotníky, každou chvíli mám vymknutí a tyto ortézy nosím třeba na túry, aby mi kotníky lépe držely... Vypadá to jako ponožka bez špičky, na suchý zip. Trošku to stáhne, ale ne tolik jako stahovací obvazy. Poptejte se ve zdravotnických potřebách...

uska*
hodnocení

0x

Jestli je kotník oteklý bez bolesti, tak to neřešte. Budete jak na houpačce, někdy splaskne a zničeho nic zas oteče. Pokud vás tráí bolest, tak jak říká doktor - chladit. Mám odzkoušenou chladnu koňsku masť (néééé koňský balzám), přes den namažu normálka a na noc namažu a přetáhnu kotník potravinářsku folii - neušpiním postel a ráno kotník je splasklý a hlavně nebolavý. Navíc posteli mám gelové polštářky a dle potřeby je v noci našmátrám a ony chladí sami od sebe.

hodnocení

kotník mi tak moc netrápí spíš ten nárt a to že se mi pořádně nevejde noha do bot jinak kotník nebolí ten byl i bez ůrazu jen ten nárt občas cejtim kůži jak šponuje

sebod*

Zlomenina kotníku - skoro dva roky napuchlá noha. pomohly mi lymfatické masáže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]