Nejste přihlášen/a.
Uvažuju o tom operativním odstranění krátkozrakosti. Má někdo zkušenost s tímto zákrokem - drží to? Jaká byla spokojenost s konkrétním zdravotnickým zařízením? Co to v reálu stálo?
Byl jsem v Lexumu. Měl jsem 3,5 diopt., po operaci 0 diop. P roce se mi na jedno oko vrátilo 3/4 diop. První reoperace je zdarma, jdu na ní za 2 měsíce. Nově nabízejí možnost za 3000 za oko si připojistit doživotní záruku (další reoperace zdarma). Ale to neznamená, že dosmrti budete vidět dobře, ve stáří přicházejí jiné vady oka. Zajímá vás ještě něco?
doplněno 03.12.08 09:05:Ještě k Lexumu - maximální spokojenost, příjemné prostředí, profesionální chování. Akt. ceny najdete na netu.
Já jsem byla na operaci před 15 lety, v brněnské dětské nemocnici. Dosud naprostá spokojenost. Tehdy mě to stálo 11.000 na každé oko. Dnes už jsou jiné ceny a i pokročilejší metody, já si ale nemůžu stěžovat. Měla jsem asi 5,5 a 6,5 dioptrií plus asi 1 cylindrickou a odstranili mi to na nula, nyní mi naměřili asi čtvrtku, to je pořád nula nula nic.
Refrakční operace laserem - ceník
PRK 17.000 Kč. /1oko / (PRK - mechanické snesení epitelu na Bowmanovu membránu, poté se laserem provede snesení diotrií ve stromatu. Vhodná pro myopii i astigmatismus, užívá se především u hypermetropických pacientů)
PRK + wavefront analýza 21.000 Kč. /1oko/
Epilasik femtosekundovým laserem 21.000 Kč. /1 oko/
Epilasik femtosekundovým laserem + wavefront analýza 25.000 Kč. /1 oko/
Lasik femtosekundovým laserem 23.000 Kč. /1 oko/
Lasik femtosekundovým laserem + wavefront analýza 27.000Kč. /1 oko/
Konzultace 1.500 Kč Rezervace místa k výkonu 1.000 Kč. /1oko/
/ v případě provedení zákroku se cena za konzultaci + rezervaci odečítá z částky za výkon/
Zdroj: ocniklinikahp.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.