Nejste přihlášen/a.
Jsem s přítelkyní už 3.měsíce ale když jí chci dát pusu tak se odtáhne.Co to může znamenat?
Já vím že asi budu těžce v menšině, ale tři měsíce mi přijdou málo... na mě by to bylo moc rychle
Já mám kluka (mně je 15, jemu 18) a jsme spolu asi 2měsíce, máme za sebou hodně polibků. Ale jak píšete ,,opravdového vztahu", tak já se s ním chci rozejít, protože jsme odlišní.. ale zároveň stejní.. jsme oba introverti, navíc on se chová spíš jako holka.. měl by být rozhodný a jistý ve věcech.. chci, aby mě vedl, ale on je.. na mě moc dětský, chová se někdy nevyzrále, to mi vadí... kdyby mu bylo o pár let víc.. ale kvůli takových věcech už ani nemám moc zájem s ním někam chodit, netěším se na něj měla bych mu říct o tom, že k němu necítím nic vážnějšího, že ano?
Jako vždy, nebo jen někdy? Už jste se líbali?
No, odtažení znamená, že se s vámi líbat nechce, to je jasné. A na důvod, proč nechce, byste se měl zeptat jí, do hlavy jí nevidíme. Může to být proto, že se na to ještě necítí, může to být proto, že je vác cítit z úst, může to být proto, že se jí nelíbí, jak líbáte, nebo proto, že se nechce líbat na místě, kde jste (třeba na veřejnosti, nebo tak). Může to znamenat úplně cokoli. Musíte se zeptat JÍ. Vztak je přece i o komunikaci, ne?
Dobrý den. Proč se dívka odtáhne, když jí chci políbit?
1. Je Vám cítit z úst, nebo žaludku, to si nemusíte uvědomit 2. Kouříte a jí vadí zápach z kouře. 3. Používáte nějaký deodorant?
Otázka pro Vás zní?
Když není líbání, není ani obejetí, přitisknutí, proč s Vámi chodí?
Čím jste pro ni, atraktivní? To je možná odpověď.
Jen můj názor.
Předpokládám, že kdyby jste jí "nevoněl" nechodila by s Vámitři měsíce. Třeba je jen nesmělá, nezkušená a stydí se prozatím. Sama neví, jak na to a bojí se, aby se třeba neztrapnila. I to může být důvod, proč se odtáhne, drží se zpátky a tu chvíli oddaluje. Dejte jí ještě nějaký čas a nehledejte v tom vědu.
znal jsem jednu a ta nesnášela pohlazení po hlavě. Mohli jste ji pohladit víceméně kdekoliv, jen po hlavě ne. Zkuste vaší přítelkyni dát pusu do dlaně. Jestli se odtáhne i před pusou do dlaně, pak vás pravděpodobně nemiluje nebo je tak zlehýnka na holky.
Že se slečna neechá olizovat neznamená, že je na holky:D Pokud jsou mladí, je normálně stydlivá...
doplněno 05.09.12 13:07: "hned neznamená.."
Koukám, že překlepy jsou u někoho důvodem k nevázanému veselí
Sepig ,zaregistrujte se a já vám napíšu ve vnitřní poště návod jak dát ženě MAKAVOU PUSU
ta je osvědčená a působí a nemusíte se ničeho bát,
S
Třeba to není váš případ ale zajímavé je,kolika mnoha lidem je cítit z pusy a ono o tom nemají vůbec ponětí,protože jim to kamarádi sotva řeknou i když doma by se to říci mělo.Vůbec nezáleží jestli je to nevyučený nebo VŠ.Je to bez rozdílu vzdělání,pohlaví.Když jim to pak někdo řekne,tak se hrozně diví,protože jim to za celý život často nebyli schopni říci ani doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.