Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska nebo přátelé?

Od: levai21* odpovědí: 5 změna:

Chodil jsem s holkou asi 3.měsíce,ale protože jsme oba stydlivý došlo jen na pár polibků na tvář.Pak jsme se rozeši a ona se ke mě vrátila.Tvrdí že mě miuje a já nevím jestli ji mám zkusit dát pusu.Bojím se její reakce.Co myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Svět už se opravdu zbláznil, když se musí i tohle řešit na internetu...nic proti tazateli, myslím to všeobecně.

Pokud se k tobě vrátila, dá se předpokládat, že Tě opravdu miluje, pokud to navíc i sama říká, tak Tě prostě miluje.

Pokud jí dáš pusu, určitě nebude proti.

Pokud tu holku miluješ i Ty, neměli by jste dělat v nejbližší době nic jiného, než si dávat pusy:)

hodnocení

0x

Kdo se bojí, nesmí do lesa. Když se děvče vrátilo a tvrdí, že miluje, tak pusinkovat, hladit a nebát se následků. Odvážnému štěstí přeje, no ne?;)...

hodnocení

0x

Doufám, že číslo v tvém nicku není tvůj věk, protože takové otázky můžou pokládat snad jen tazatelé okolo třinácti let.

Pokud, jak píšeš, tě -miuje-:), hurá do toho, ale nic neuspěchat. Jenže kdyby byli všichni stydliví, lidstvo vymře...

A když odpovědět na titulek tvé otázky, pak je někdy fajn, mít skvělou přítelkyni než špatnou milenku. Takže, neodříkej se i přátelství, i to existuje mezi dvěma lidmi různého pohlaví a je to nádhera.

ron*
hodnocení

0x

A co Ty? Chceš ji tu pusu dát? Jestli ano, tak nečekej a udělej to. Trochu života a nadšení!*hej*

amelikaame*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]