Nejste přihlášen/a.
Před týdnem jsem začala chodit s jedním klukem. Mám ho vážně moc ráda, ale zatím jsme se nelíbali, vždy to byla jen taková ta pusa. Dnes mi to vysvětllil - prý nemá rád líbání, když je venku zima. A problém je v tom, že my se ke mně nebo k němu domů, kde je teplo, dostaneme málokdy, poněvadž máme doma rodiče. A já nechci čekat, dokud prostě zrovna nebudou rodiče někoho z nás doma, abychom k němu šli, to může trvat dlouho. Co dělat?
Milá slečno, zkusím trochu zalovit v paměti, jak to bylo "kdysi dávno" za mých mladých let.
Upřímně - když mi bylo 15 nebo 17 a byla holka jen trochu "k tomu", nějaké místo - řekněme teplejší místo (no, moc jsme si na teplo nehráli - pokud nebylo -20, šlo to bez problémů venku) se vždycky našlo. Ve městě panelákové a domovní sklepy, chodby, různé klubovny - pionýrské, svazácké (to sem zvědavý, kdo mi to hned zas dá sežrat ), hasičské atd. - kdo chtěl, klíče se vždy daly sehnat. Případně chaty na zahrádkách. Menší města a vesnice např. stodoly, seníky...
Domů si přivést holku jsem zkusil jako kamarádku asi 2x, pak už jsem to raději neriskoval. Klid stejně nebyl a pod "dozorem" rodičů...no to raději venku či jinde. Holt byla jiná doba.
A rada? No viděl bych to asi takhle - pokud nechce holka, je to problém (ukecat to jde blbě). Pokud nechce kluk, je to na holce. A ta to většinou ukecávat nemusí. Takže - vezměte to pevně do ruk a nic se toho nebojte - stejně vám nebude mít šanci odolat.
vydržet? kolik vám je, že máte problém mít doma trochu soukromí, ikdyž tam jsou rodiče?
doplněno 26.01.13 22:26:otázka zněla, co dělat. moje rada byla vydržet (až bude tepleji).
Patnáct a sedmnáct. Ano, měli bychom soukromí, jenže oběma nám je to přeci jenom nepříjemné se před rodiči promenádovat s naším protějškem. A o takovou odpověď nestojím, myslím, že otázka zněla snad jasně, tudíž si odpovědi tohoto typu nechte prosím pro sebe.
Anonymko, chceš-li ods nás odpověď, musíš ji vzít i s tím, jací jsme, nic si nedikstovat a nenapadat odpovídající.
___ Ono ti ti totiž stejně nic jiného než vydržet nezbývá: Nechce-li se s tebou tvůj kluk líbat ("zimu" a "venku" považuju za výmluvu), nijak jej k tomu nedonutíš. Musíš jeho přání/rozhodnutí akceptovat nebo si najít jiného kluka.
Řešeí je jednoduché - musíte njít místo, kde je teplo a kde zároveň nebudete nikoho pohoršovat. Určitě není problém se políbit třeba v kavárně, nebo v kině. Samozřejmě to nesmí vypadat, že se snžíte ukousnot si hlavu.
doplněno 26.01.13 22:23:Jinak pokud je vám trapně promenádovat s epřed rodiči s vaším protějškem, je to na pováženou.
Udělejte si krátký výlet vlakem nebo autobusem do blízkého města, projděte se a cestou tam a zpátky si v dopravním prostředku třeba dáte i tu pusu a budete mít i společný zážitek. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.