Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veletrh středních škol a učilišť

Od: daniell* odpovědí: 3 změna:
Vím že býval na výstavišti v Brně každý rok veletr kde se mohli žáci ZŠ podívat na to kam by v budoucnu mohli jít byl to veletrh hlavně učilišť, řemesel a středních škol bylo to zajímavé ale už je to dlouho co sem tam byl chtěl bych se tam zajet podívat ale vůbec nevím kdy se to koná nevíte to někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

socialnipracovnice*
hodnocení

0x

Ten veletrh se jmenuje GAUDEAMUS a letos se koná od 30.10. do 2.11. Více informací o něm najdeš na www.gaudeamus.cz.

iz*
hodnocení

0x

Gaudeamus je spíše veletrhem pomaturitního a celoživotního vzdělávání. XVIII. veletrh st/... se bude konat na brněnském výstavišti od 23. do 24. listopadu 2012.

doplněno 03.09.12 23:05:

Doporučuji také weby škol, které by přicházely v úvahu pro další studium. Školy na webu uvádějí data Dnů otevřených dveří, při nichž je možné se o školách dozvědět ještě více než na veletrhu.

Některé školy umožňují si vyzkoušet některé činnosti, jiné zase zájemce nechají cvičně napsat přijímací testy z dřívějších ročníků, ... Někde si promluvíte pouze s vedením školy a s vyučujícími, jinde bývají přítomni i studenti. Každá škola si Den otevřených dveří organizuje trochu jinak. Většina škol pořádá dva Dny - jeden v říjnu až prosinci, a druhý většinou v první polovině ledna.

Myslím si, že Dny otevřených mohou hodně pomoci nejen při v rozhodování o dalším studiu. Seznámí-li se budoucí student předem s některými z budoucích učitelů a studentů, ubyde mu část obav z nástupu na další neznámý typ školy.

daniell*
hodnocení

Tak já už asi na žádnou školu nepůjdu mě by to nedovolily já už mám školu naštěstí *smich* za sebou. Jen sem se tam chtěl na veletrh zajet podívat co nabízí školy dnes prostě jen se jít kouknout ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]