Nejste přihlášen/a.
Ahoj poznal jsem dívku byl jsem s ní asi 4krát venku už jsem si i pusu daly i za ručku vedly Ale chtěl bych se zeptat někoho spíše ženy jak vidím že ta žena má o mě opravdu zájem?Nebo tedy je nějaká otázka která by se slušela jí položit na toto téma.Dík za odpovědi
Ahoj. Tak pokud dala pusu i ona Tobě, vedla se s Tebou za ruku dobrovolně a ráda, pak bych řekla, že zájem má. Kdyby jí to nebylo příjemné a nechtěla by to, nedělala by to. Zeptej se jí, zda se s Tebou cítí tak dobře, jako Ty s ní a jestli se na tebe vždycky také tolik těší, jako Ty na ni. Není na tom nic neslušného a odpoví Ti zcela jistě. Podle toho poznáš, zda má o Tebe zájem.
doplněno 03.09.12 21:06: Pokud Ti na ní záleží, pak snad stud překonáš. Odvážnému štěstí přeje. A snad sis vybral charakterní děvče, které by Ti mělo z rozpaků pomáhat. Komunikace se neboj, to zvládneš.
Můžeš mít pravdu, ale co když čeká na to, až se vyslovíš..Aby i ona měla jistotu, že o ní ten zájem máš. Mlčením můžeš pokazit i to, když jí nic neřekneš...A když nebudeš mluvit, mohl bys jí začít nudit. Takže se neboj, zeptej se jí, zda je jí dobře, když jste spolu atd..Z jejích odpovědí si úsudek uděláš a budeš mít jasněji ve věcech hned..
doplněno 03.09.12 21:26: ..Držím palce a neměj strach. Když jí nevadí líbání a vodit se s Tebou za ruku, určitě to dopadne dobře.
Musíš si víc věřit a nepodceňovat se!
Dík za důvěru.Jenže nechtěl bych jí tim do něčeho nutit nebo o ni tím přít definitivně.Někdy je lepší držet hudu a čekat až to příde samo.Jenže bohužel nikomu nevidíš do hlavy.
Tak jo asi máš pravdu Za položení takovéhle otázky nemohu nic zkazit.Ale možná bych jí řekl jen že je mi s ní moc dobře a sledoval co odpoví potom bych pokračoval.
Asi ano ale mám pořád takový pocit že to nevidrží a nemohu se ho zbavit nevím proč.Možná je to tím že jsem nikdy se žádnou holkou nevydržel protože tam vždy něco bylo tak tet si myslím to samé o každé ale vím že je to ona s kterou chci být.
Samozřejmě musím jenom souhlasit říká mi to každý.Ale prostě to nejde.Ale prostě mě stačí vidět holku s nějakým klukem myslím tedy svojí holku a už myslím na nejhorší a to pořád.
Ale jo říct bych mohl že je mi s ní dobře.A je to i pravda je mi s ní opravdu moc dobře.Ale jsem takový stidlivý určitě to chápeš prostě když jdu s holkou tak se chovám jinak než když jdu s kamarádkou třeba.Takže se jí to bojím říct v tom že by třeba mohla říct hmm nebo něco podobného skrátka se asi bojím odmítnutí.Je něco proti tomu abych se choval přirozeně možná to zní blbě ale nevím jak to říct
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.