Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem epileptik a tudíž jsem byl osobou zdravotně znevýhodněnou... Nyní jsem přišel o zaměstnání, kvůli epileptickému záchvatu na pracovišti, zjistil jsem, že onen papír z OSSZ o Statutu Osoby Zdravotně Znevýhodněné. Moje postavení na trhu práce je mizerné a nevím co nyní mohu a mám vůbec dělat. Částečný invalidní důchod mi nepřiznají, stát na nás nemocné zkrátka kašle... Poraďte co dělat...
Teď mě tak napadá jen jediné,ale vzhledem k situaci taky nevím jak začít... Mohl bych začít podnikat? Ale v čem, když nemám finance a nikdo mi nepůjčí?
Jak se máte užiit neporadím. Zažádala bych znovu o invalidní důchod - nevzdávej te to. Na konec připojím odkaz, kde na straně 5040 si najdete epilepsii a máte tam popsáno např. kolik záchvatů musíte mít k přiznání důchodu ... oběhejte znovu všechny doktory, svou nemoc nadsaďte, všechny vyšetření pečlivě založte do karty u obvoďáka. Zádost podejte z důvodu, že se váš zdr. stav zhoršil, i výpověď bych jim tam přidala. Držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.