Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osoby Zdravotně Znevýhodněné

Od: ferdak13 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, jsem epileptik a tudíž jsem byl osobou zdravotně znevýhodněnou... Nyní jsem přišel o zaměstnání, kvůli epileptickému záchvatu na pracovišti, zjistil jsem, že onen papír z OSSZ o Statutu Osoby Zdravotně Znevýhodněné. Moje postavení na trhu práce je mizerné a nevím co nyní mohu a mám vůbec dělat. Částečný invalidní důchod mi nepřiznají, stát na nás nemocné zkrátka kašle... Poraďte co dělat...

Teď mě tak napadá jen jediné,ale vzhledem k situaci taky nevím jak začít... Mohl bych začít podnikat? Ale v čem, když nemám finance a nikdo mi nepůjčí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Jak se máte užiit neporadím. Zažádala bych znovu o invalidní důchod - nevzdávej te to. Na konec připojím odkaz, kde na straně 5040 si najdete epilepsii a máte tam popsáno např. kolik záchvatů musíte mít k přiznání důchodu ... oběhejte znovu všechny doktory, svou nemoc nadsaďte, všechny vyšetření pečlivě založte do karty u obvoďáka. Zádost podejte z důvodu, že se váš zdr. stav zhoršil, i výpověď bych jim tam přidala. Držím palce

ligavozick.skynet.cz/...

ferdak13
hodnocení

Nemám nárok, 1 záchvat ročně nic neznamená. Vždyť tady jsou samý takový jako já. Nefachčenka, sociální případi, kteří nechtěj dělat... Takhle to vidí vláda... Sím bych chtěl vidět jak by vyžili s 8000 měsíčně. Vládo děkujeme ti.

iz*
hodnocení

0x

Podnikat byste mohl. Záleží na tom, co umíte, co byste lidem či firmám mohl nabídnout.

Zkuste se přeptat na úřadu práce. Před nějakou dobou pomáhali nezaměstnaným s počátkem podnikání. Nevím ale, jestli to běží dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]