Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lesba s fyzickym handicapem

Od: crocodille* odpovědí: 13 změna:

Prosim, poradte mi. Je mi 25 let a teprve pred nekolika mesici jsem sama sobe priznala, ze jsem lesba. Diky vztahu se starsi zenou, ktera vsak brala nas vztah jako druh zpestreni. Nicmene tento vztah mam vyreseny. Trvalo mi dlouho nez jsem si to priznala, rodice o nicem samozrejme nevedi, do te doby jsem mela vztahy jen s muzi. Problem je, ze mam fyzicky handicap a stydim se jit treba do klubu (parkrat jsem tam byla, ale pripada mi to tam divny) a kdyz si pisu s divkou treba pres inzerat, bojim se tam napsat, ze se mi hur chodi. clovek uz zacne na dotycnyho koukat "jinak". Kde bych mohla najit nejakou normalni divku, i starsi, ktere by to nevadilo?

dik za rady.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

6x

Nebojte se to napsat. Mnoho lidí ocení, že se k určité nedokonalosti přiznáte a osloví Vás raději než dokonalého člověka, protože třeba sami (nebo ve Vašem případě samy) nejsou dokonalé. A podobně jako Vy mají strach z odmítnutí kvůli handicapu, Udělejte ten první krok...

doplněno 02.09.12 19:18:

Lidi, kteří si budou myslet, že to moc řešíte, Vám nasahají ani po paty. Vy potřebujete človíčka, který to pochopí správně a nic řešit nebude!

crocodille*
hodnocení

dekuju Vam za radu.mam z toho trochu strach.

Nemějte strach být upřímná a říkat věci na rovinu. Vždyť nikdo nejsme dokonalý a pokud se na Vás bude někdo dívat již "jinak", pak si Vás nezaslouží. Zkoušejte to tak dlouho, dokud svůj protějšek nenajdete. Co začít třeba tím, že si dáte sama inzerát na seznámení a napíšete v něm na rovinu o sobě to, co uvádíte zde. Jste žena s handicapem a hledáte seznámení s dívkou, či starší ženou s kterou byste si rozuměly...A určitě existují i různé seznamovací akce...Jen se nebát a nestydět. Není za co a vživotě se budete muset "poprat" s city i pocity ještě několikrát. Přeji Vám štěstí a brzské seznámení s tím, s kým Vám bude dobře.

hodnocení

3x

Naprosto se všemi souhlasím, rozdala jsem spoustu bodů. ;) Ještě jednu drobnou radu se pokusím vám dát. Nemusíte nikde, při prvním kontaktu vysvětlovat, co vám je, proč vám je, jak se stydíte. Naučte se jednu frázi, např. Blbě chodím a tu pak používejte tam, kde si myslíte, že by to ten člověk měl vědět. Takovou jako do srandy. ;) Jednou se na mě lékař, který se při poříjmu do nemocnice ptal, co mi bylo a co rodiče a tak, zamračil a vyděsil, když jsem mu řekla, že nemám kozu. Vysvětlila jsem mu, že to tak říkám i sama sobě, protože když řeknu ablace mamy, tak se já začnu hroutit a ten kdo to slyší se vyděsí. Takhle se všichni usmějem, jakože o nic nejde. Dr. se zasmál a pravil, že mám pravdu. :D Takže klídek, většina z nás má nějaký problém. A ti, co mají handicap v mozku, to je neštěstí, to není hned vidět :) Jestli jste opravdu přesvědčená, že na kluky nejste, čeká vás ještě další, složitější část, říci to rodičům a nejbližším. Přeji vám hodně štěstí v životě a toleranci u těch, které máte ráda.*srdce*

cocinkamichalka*
03.09.12 12:16

Babko *palec**dril*

crocodille*
hodnocení

dekuju Vam za Vasi otevrenost a za radu. Ja to tak delam, v podstate mam na svoje nohy nazor jako Vy na vasi zalezitost. Jen resim to okoli :)

mowla*
hodnocení

0x

Je to těžký - prvním - a výrazným, handicapem, v naší společnosti, je homosexualita - resp. její veřejné přiznání. Druhým nějaká konkrétní fyzická vada.

Myslím, že pokud se vnitřně srovnáš s faktem, že jsi "lesba" (a s tím stejně nic jiného nenaděláš), dostaneš se do ´pohody´ a nebudeš mít problém se seznamovat s holkama stejně, jako ses donedávna seznamovala s klukama.

BTW - málokdo je sám o sobě přesvědčen, že je dokonalý - takže v podstatě všichni řešíme nějaký ten ´svůj´ handicap - ať už skutečný nebo domnělý...

;)

doplněno 02.09.12 19:07:

"budou si lidi myslet jak to strasne resim" - myslím, že ne - jde o informaci podobnou jako je informace třeba o výšce/váze nebo strachu z výšek... ;)

crocodille*
hodnocení

dekuji vam za vas nazor. ja to jako prekazku nedivim, zvykla jsem si s tim zit a nedela mi to problem. ale kdyz to nekde napisu treba do inzeratu, budou si lidi myslet jak to strasne resim.

itan71*
hodnocení

0x

Vyzkoušej tady to *palec*je tam 2080 aktivních profilů *srdce* seznamka.lesbanet.cz/... přeji hezké seznámení*andel*

lesbicka
hodnocení

0x

Neměj kvůli tomu nižší seběvedomí. Vsadím se, že jsi lepší než 90% lidí, kterých jsem kdy poznala a lepší než 99% leseb, se kterými jsem si kdy psala ;)

crocodille*
hodnocení

dekuju za podporu :)

lesbicka
02.09.12 22:13

*palec*

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud si s někým po internetu déle píšeš, neboj se to napsat. Upřímnost se cení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]