Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno. Tato otázka mě dnes ráno napadla. Tak se chci zeptat, ráno když se probudím a svleču vršek pyžama a půjdu na chvíli ven, bude to zdravé? Děkuji za odpovědi.
Dobrý den. Ráno se chodí běhat, jen v tílku a trenýrkách. Nejlepší nastup do nového dne. Jen můj názor.
doplněno 02.09.12 07:26:Ještě je zdravé, chodit ráno bosky v trávě, když je ještě rosa. Ale pozor, jen doma na posekané zahradě, kde víte, do čeho šlápnete.
Pro někoho zdravé pro někoho ne...
Pokud citíš po ránu chlad tak bych řek, že to moc zdravé nebude.Pokud se ale citiš no problem tak to je no problem.Osobně na otužováni nevěřím,je to dle mě lidský vynález jak přimět tělo k něčemu do čeho se mu vůbec nechce.Řek bych,že při otužování dochází k jakesimu psychickemu probuzeni.Zvláště to dělají postarší občane,protože jejich psychika jede už jen na pár procent a otužovani berou jako jakesi oživení.
Po skončení otužování,po pár minutách se tělo vráti do svych teplot a je konec.Nic víc.Otužování je u konce a pak nastava pocit stěstí,že sme pro tělo udělai cosi dobrého,ale opak je pravdou.Tento pocit nastane až potě co otužování skončí,protože tělo je rádo,že se vrátí to sveho rytmu,tepla.
Tělo si řekne vždy samo jestli jemu zima nebo teplo.Jestli je tělu zima tak se oblíkáme,když je mu teplo tak se zase vyslíkáme,ať už je venku tak či onak.
Souhlasím s tebou, kejmilosi, někomu by to otužování - oživení opravdu prospělo, a myslím, že to nezáleží na věku. Zřejmě někomu ta psychika opravdu občas jede jen na pár procent, a potřeboval by jakési psychické probuzení.
Nevěřil by si, jaké blbosti sem na poradnu lidé dokáží napsat.
Mám dotaz: Ty jsi ráno stihl jít ven do půl těla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.