Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krásná holka z obchodu

Od: zz666 odpovědí: 32 změna:

Dobrý večer.Stalo se mi následující: Dnes jsem byl s mamkou nakoupit a když jsme platili na pokladně, tak za námi stála opravdu ksásná holka s (asi) mamkou.Jelikož je mi 20 let a žádnou holku jsem doposud neměl(asi trochu kvůli své uzavřenější povaze), tak jsem nevydržel a musel se po ní pořád dívat.Byl jsem jak u zjevení :) .Zkrátka nejsem ten typ člověka, který by byl nějak extra extrovertní, ale spoustu věcí prociťuji naprosto stejně, byť to není třeba tolik vidět a to je zřejmě i důvod toho, proč všichni ostatní z mého okolí už někoho měli nebo mají a já zatím nic.Dívám se i do seznamek, ale nevím, jak by ta či ona dotyčná reagovala a zda bych pak nebyl zklamán, kdybych se jí třeba tolik nelíbil jako ona mě.A také z toho, že třeba ani tolik nehledá ta dotyčná vážný vztah, jako kamaráda.Někdy v tom není tak úplně jasno.Bydlím zatím pořád s rodičema.

Když ta holka z obchodu nastupovala do auta a sedala si dozadu, tak jsem si alespoň opsal SPZ toho auta.Zjistil jsem, že by měla být někde z Jihomoravského kraje.SPZ jsem zkusil zadat i na ČKP.cz a tam jsem si našel pojišťovnu u které je vozidlo pojištěno.

Může mi prosím někdo pomoct, jak se nějak zkontaktovat s tou holkou? Na PČR ani na jiné instituci, kde je centrální registr vozidel bohužel nemám žádného známého.Ale strašně moc bych chtěl tu holku kontaktovat.a tak bych chtěl podle té SPZ zjistit alespoň bydliště jejích rodičů a pak tam třeba napsat.SPZku tomu, kdo by mi byl ochoten pomoci sdělím. :)

Děkuji.

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

5x

Hele, kámo, budu upřímnej.

Když jsi tak nesmělej, že jsi ji neoslovil v tom krámu, tak nevyhlašuj celostátní pátrání. Na světě je hodně jinejch hezkejch holek...

askmenow*

.. tak nějak. Hlavně, teď z pohledu mladé holky: Mě kdyby jsi tímhle způsobem nějak kontaktoval, budu mít pocit, že jsi nějaký maniak a rozhodně se ti neozvu.

Koneckonců, ty si jí pomatuješ, ona už vůbec nemusí vědět, že jsi s ní stál ve frontě.

doplněno 01.09.12 23:37:

* kdybys, fuj!

doplněno 01.09.12 23:42:

mowla: bohužel 1) to není jen v amerických filmech, ale i v jiných, včetně českých, 2) to chlapi a kluci už až koc vstřebali - občas tloustnu už jen z pohledu na nějaký přeslazený gesta, kterými se mě muži snaží zaujmout (tím, prosím, nenarážím na tazatele, to není nijak přeslazený... jen trošku bláznivý ;) )

mowla*

Naprostý souhlas...

Některé tyto ´problémy´ mi přijdou jako ze scénáře efkový émerický kráwiny...

*smich*

doplněno 01.09.12 23:49:

Askmenow: 1. Na takový raději nekoukám - ani na český, nějak už snad i podle hudby čuchám, co bymi přineslo břuchabol... 2. Já zase někdy povyrůstám nad chlapáckými ´gesty´ mlaďochů - taky je to legrace...

ladinpraha*
hodnocení

4x

Zapomeň a příště buď připraven.

Krásná holka z obchodu
majsterjoe*

To je tak hloupe a zaroven nesmirne chytre. *palec*

artik*
hodnocení

1x

přijde ti to normální takle po někom pátrat? Udělej si vizitky a můžeš je rozdávat pěkným holkám

doplněno 02.09.12 12:42:

nevíte o ní vůbec nic ( má kluka , je svobodná matka ) , kdybych měl oslovit každou krásnou holku , tak nedělám nic jiného

hodnocení

1x

Nedávno mi jeden dobrák vyrýpal kosočtverec na dveře u auta jen proto, že neumí parkovat. Já měl nafocený postavení aut, videozáznam ze kterého je jasné že k mému autu se přiblížil pouze tento dobrák, ale protože se pán k tomuto skutku na policii nepřiznal, výsledek byl nula. Stačilo mít jen svědka který by za dvě piva dosvědčil že to opravdu rýpal on, ale dvě piva stojí moc peněz. Tak trochu jsem doufal, že mi policie předá kontakt na tohoto dobráka, že bych ho přátelsky pozdravil, poplácal po ramenou, ale od policie jsem se ničeho takového nedočkal i přes několik písemných žádostí.

Tak trošku jsem se pokusil dostat kontakt na pána přes pár kamarádů od policie čr, ale bylo mi řečeno, že od letošního roku je to hrozně zpřísněný a v systému by zůstalo jejich číslo.

Další kdo může nakouknout do registru vozidel je městská policie. Nicméně výsledek je naprosto totožný.

Babě na magistrátu můžeš zamávat prázdnou obálkou, nebo rovnou bankovkou s obrázkem pana Masaryka, ale ona se může náhodou vzdálit od přepážky a k tobě se začne přibližovat orgán... - nedoporučuji!

A poslední možností je pojišťovna...

Takže v České kanceláři pojistitelů je potřeba zjistit u které pojišťovny je hledané vozidlo pojištěné.

Zadat si do GPS souřednice alespoň 10 poboček potřebné pojišťovny a hezky pěkně si je všechny postupně obejít.

Oni teda nemůžou sdělovat ůdaje klientů, ale když tam člověk nastoupí s parádním příběhem o tom jak úplně nechtěně poškodil pánovi zrcátko na autě a pán hrozně moc spěchal a v tom spěchu mu ani nedal údaje kam mu zaplatit JEHO ŠKODU...

Není teda na škodu si to celé nahrávat třeba do telefonu, protože pak mu nikdo nebude věřit že je to tak jednoduché na někoho získat číslo jeho smlouvy, kontakt na člověka který s ním tu smlouvu sepisoval, jeho tel. číslo, rodné číslo, jeho adresu, jeho e-mail.

Fakt to funguje, ale může se stát jako v mém případě, že se to povede až v deváté pobočce.

móóóóóóć hezký. a nakonec tazatel zjistí, že auto patří firmě, která má desítky zaměstnanců. a ta paní nebyla matkou slečny, ale její přítelkyní (to už ale tazatel nezjistí). . .

hodnocení

1x

Ahoj, věřím, že v první chvíli je velmi těžké na pěknou dívku zapomenout, zvlášť, když máš na holky smůlu, ale hnát to do takového extrému, jako to chceš hnát ty, to mi přijde velmi přehnané. Věnuj se svým zálibám a koníčkům a na tu holku mysli co nejméně.

To, že byla hezká, nic nevypovídá o jejích dalších vlastnostech a ani o jejím současném stavu - může být zadaná, mít přítele a podobně.

Určitě nejsi pořád doma. Chodíš do školy nebo už do práce či nakupovat. Skutečně za tu dobu potkáš holek ještě mraky.

A i kdyby se nezadařilo, můžeš zkusit seznámení přes internet. Znám hodně lidí ze svého okolí, kteří také měli v reálném životě smůlu, a byli ještě o trochu starší než Ty. A nakonec se seznámili přes internet, kde se blíže poznali co se povahy týče a při osobním setkání i vzhledově.

Držím palce.

namyslenecek*
hodnocení

1x

Ja bych ji nechal plavat,mozna ji v tom obchode potkas jeste nekdy jindy.Rozhodne bych si ji takhle nevyhledaval muzes ji vydesit.

iz*
hodnocení

1x

V běžné životní situaci se ostýcháte oslovit nádhernou dívku a následně se nebudete ostýchat vybízet jiné osby k porušování minimálně zákona o ochraně osobních údajů? A oslovit její rodiče se také nebudete ostýchat?

zz666
hodnocení

Jenže to ani nešlo ji v tom obchodě oslovit.Za prvé jsem nevěděl jak a za druhé kdyby byla pouze sama, tak je to něco jiného než když byla s matkou. :( Osobně si myslím, že se dá seznámit např. při nějakém trapasu, ale nic takového nenastalo jako upadnutí něčeho na zem apod. Nechci vhlašovat ´´celostátní pátrání´´,pouze jsem chtěl alespoň mít nějaký kontakt na ni podle té SPZ, byŤ přes rodiče.Pak bych třeba mohl dohledat i jají profil na některé např. seznamce na internetu.Prostě bych jí chtěl znovu vidět.

hop®

Jak nešlo? Jsi prostě nesmělej, tak si můžeš drbat hlavu, sorry. Příště zareaguj hned a nebudeš muset koumat jak tu holku POTOM najít!

008*

Spíše na ní zapomeň, třeba jí někdy potkáš a pak můžeš jít do akce. Podle SPZky jí nenajdeš.

Takovejch "lásek" z hypermarketů jsem taky zažil, vždycky jsem na ně po čase zapomněl a objevily se zase nový a nový a nový...

zz666
hodnocení

A jak byste ji oslovili vy? Za každou cenu po nikom pátrat nechci a pak ji nějak uhánět.Jen jsem ji chtěl opět vidět, nic víc.Už je pozdě, je to pryč a všechno je to moje chyba :( .

askmenow*

Tys tam s někým byl, ona tam s někým byla.. Nebyla to lehká situace na oslovení. To je jasné. Vždycky se to dá ěnjak udělat (třeba vytáhnout z peněženky papírek, napsat na něj číslo a prostě ji ho podat). Nicméně to je už jedno, neudělal jsi to, tak je to pryč. Nechej to plavat.

Ale hlavně stejně - vždyť jsi jí jen viděl. Může být úplně blbá, může být zadaná, může být lesbička, může být protivná, může být nudná. Viděl jsi jen a jen to, jak vypadá. To ani za pátrání nestojí. No uznej, kdybys jí našel a dostal bys na ní kontakt... tak co jí napíšeš? "Čau, tuhle jsem s tebou stál ve frontě. Nepůjdem na kafe?" Divný, co? A o čem byste se bavily, i kdyby na to kafe náhodou šla?

doplněno 02.09.12 00:00:

Maximálně tak můžeš chodit nakupovat vždycky do tohohle obchodu a doufat, že ji zase potkáš.

008*

Když to řeknu úplně jednoduše a chlapsky - vyhoň si ho a zapomeň ;)

zz666
hodnocení

To já uznávám, situace nebyla úplně vhodná, ale musím na tu holku pořád myslet.Napsání telefonního čísla na papírek hned u pokladny a podání to té dívce, to by asi taky bylo divný že?

askmenow*

Tak upřímně, mě by třeba přišlo divný jakýkoli seznamování, když mě ten chlap jen viděl. Už se mi třeba stalo, že za mnou v kavárně přišel kluk a zeptal se, jestli mu dám číslo, že jsem mu od pohledu moc sympatická. Řekla jsem ne. Prostě nějak nevěřím seznamování jen na základě vzhledu.

doplněno 02.09.12 00:08:

... ale rozhodně je podání papírku s číslem míň divný, než si zapisovat SPZ, pak ji hledat, pak tam psát atd., atd.

008*

Smiřte se s tím, že chlapi vždycky vybírali a budou vybírat na základě vzhledu. V přírodě je to naprosto přirozený.

askmenow*

Řeči opřírodě, to miluju, v přírodě je od všeho něco, každý si tam najde argument, který potřebuje.

Netvrdím, že vzhled není důležitý, ale copak se vám nestalo, že jste hezkou holku prostě nesnesl, když se začala projevovat?

A hlavně i když myslím, že celkem vím, jak to chodí (ať už v teoretické rovině - trochu se kolem toho točí moje studium), nebo v praktické, neznamená to, že mě chlap, který mě osloví jen na základě vzhledu, rovnou vlastně neodradí ;)

Tak to by mě zajímalo, jak jinak si představujete, že vás chlap osloví? Resp. na základě čeho? Že máte hezkou duši nebo že umíte hezky háčkovat. A jak má poznat, že jste (teoreticky) protivná?

Jasně může něco potřebovat, třeba prodáváte ty háčkované dečky *smich* Ale to už není oslovení, protože chce vás, ale ty vaše dečky.

008*

Přesně tak.. Paní/slečna žije asi někde v pohádce..

askmenow*

Ani ne, jen prostě beru vážně oslovení jen od lidí, kteří mě dělší dobu znají. ze školy, z práce, z hospody, z volnočasových aktivit, přes společné známé...

uska*
hodnocení

0x

zz666 - tak nějak zde všichni zapomínají, že byli také mladí a zapálení do čehokoliv. Za mě - nevzdávej to. Řekni si - slovo NEJDE neexistuje, používáme jej tam, kde se nám nechce přemýšlet jak by to šlo! Tak se pokusíme zapřemýšlet, třeba je to úplná ptákovina, ale já bych asi zašla na vypátranou pojišťovnu, moc a moc škemrala, že jsem jela za tímto autem od kterého odlétl kamínek a mám ťuklé přední sko a nebo já nevím co, no prostě vymámit z nich majitele SPZky.

Když by se to nepovedlo, opsala bych si všechny zveřejněné zaměstnance oné pojišťovny v okolí tvého bydliště .Kontaktovala bych všechny své známé a nějaký společný známý se musí najít. Přemýšlej dál, nějak to jít musí. držím, palce...

doplněno 02.09.12 00:33:

askmenow® - pardon, pardon, vím, že vám je 20 pryč

k tématu - jsi na hlavu? že chceš psát na pojišťovnu, aby ti napsali údaje, které nesmí zveřejňovat?. Pěkně zvedni zadek od PC a vydej se osobně obíhat pojišťovny a nebo to hned zabal a nedělej nic.

askmenow*

No dovolte, já jsem mladá :D

doplněno 02.09.12 00:31:

... což říkám proto, aby nebyl v tazateli mylně vzbuzen dojem, že ho odrazují jen staří.

doplněno 02.09.12 00:36:

Jéje, nevím, jestli se nemám bát, že jsem tu i s věkem tak profláklá :D

zz666
hodnocení

Děkuji moc za rady.Zkusím napsat na onu pojišťovnu.Upřímně, mně vždy připadalo jakékoliv seznamování přímo na ulici, či např. v tom oném ochodě takové zláštní.Ale na druhou stranu, jak jinak se seznámit dnes v době, kdy se vše řeší přes internetové seznamky apod.Tohle mi připadá takové přirozenější, i když v některých situacích jako ta, která byla v obchodě by bylo možná pro druhou stranu divné.Klidně pište dál, díky. :)

dzordz*
hodnocení

0x

Nejsem si jist, jestli slečna dostatečně ocení váš hrdinsky romantický čin, kdy jste pro ni svým pátráním šel až na konec světa..

Neodnesl jste si ji ani její číslo, ale něco přece - poznatek, že příště bude akce důležitější než uzavřenost :)

zz666
hodnocení

Souhlasím.Ale záleží samozřejmě jak by ta dívka reagovala, když bych ji oslovil s tím, že mi je sympatická.Zda by to pro ni nebylo stejně divné jako to, že jsem se ji snažil dohledat.Z toho jsem měl obavy, předvídat to nejde.

krkovicka*
Víš kolik šancí v životě ještě promarniš?Tomu se ale dá přeci předcházet.Zapomeň...byla by velká náhoda kdyby si dostal druhou sanci.Měl ses lépe koukat.jako detektiv,ne jen opsat Spz.Kdyby si jí oslovil v obchodě tak to nemuselo být hned hrrr.A jak to dělali pánové?Slečno,nepadl Vám tady kapesníček?:-D achhh-je tolik možností pustit se do hovoru.

zz666
hodnocení

kubo díky za rady.Já to určitě nevzdávám.

zz666
hodnocení

Zítra zkusím kontaktovat pojišťovnu.Všem moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]