Nejste přihlášen/a.
Ahojte, jako student jsem neměl peníze a byl jsem nucen čerpat z kontokorentů které jsem měl v úmyslu vyrovnat hned po škole co si najdu práci..Bohužel práce není a kontokorenty mi běží..Myslíte, že bych mohl požádat u české aby mi spojila jejich kontokorent s tím co mám u KB do jednoho a dohromady bych to splácel, nebo to nejde?
Díky
No - obávám se, že spolupráce mezi bankami není na té úrovni, aby spojovaly své produkty... :D
Ale můžeš se v jedné z těchto bank zkusit domluvit na navýšení KK a tím uhradit KK v bance druhé...
doplněno 01.09.12 18:39:Jo - nabídnou ti tzv. refinancování tvých úvěrů - obvykle za podmínek o kus horších (tedy pro tebe) - především výrazně natáhnou dobu splatnosti (splátka není tak vysoká, alecelkověna úrocích ´přeplatíš´ výrazně víc)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.