Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde spojit kontokorenty?

Od: axlik* odpovědí: 4 změna:

Ahojte, jako student jsem neměl peníze a byl jsem nucen čerpat z kontokorentů které jsem měl v úmyslu vyrovnat hned po škole co si najdu práci..Bohužel práce není a kontokorenty mi běží..Myslíte, že bych mohl požádat u české aby mi spojila jejich kontokorent s tím co mám u KB do jednoho a dohromady bych to splácel, nebo to nejde?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

No - obávám se, že spolupráce mezi bankami není na té úrovni, aby spojovaly své produkty... :D

Ale můžeš se v jedné z těchto bank zkusit domluvit na navýšení KK a tím uhradit KK v bance druhé...

doplněno 01.09.12 18:39:

Jo - nabídnou ti tzv. refinancování tvých úvěrů - obvykle za podmínek o kus horších (tedy pro tebe) - především výrazně natáhnou dobu splatnosti (splátka není tak vysoká, alecelkověna úrocích ´přeplatíš´ výrazně víc)...

axlik*
hodnocení

No napadlo mě to vzhledem k reklamám české - spojte své půjčky do jedné bla bla...

laybor*

Spojit to jde - ale přes neutrál který si bude brát provizi navíc .

axlik*
hodnocení

Aha, tak v tom případě jedině to navýšení, ale to si myslím, že mi nedaj...

doplněno 01.09.12 18:58:

Aha, teď se dívám, že u české můžu navýšit na 25tis. vyberu pár drobných na ten druhý a budu splácet jeden :) díky za radu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]