Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké levné razítko

Od: daniell* odpovědí: 14 změna:

Potřeboval bych razítko přece jen se vyplatí více než vizitky tak bych si obědnal jedno ale nechci do něj dát moc peněz přece jen ze stavby na stavbu v kufru v kapsi zachvíli poškozené potřebuji ho jen na občasné klapnutí. Za idealní bych považoval že by to na razítku bylo takto NAZEV FIRMY

PŘÍJMENÍ JMÉNO

OBEC ČÍSLO DOMU

TELEFONÍ ČÍSLO.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. V Kauflandu máte sestavovací razítko. Máte tam 6 řádků. Můžete razítko měnit, dle libosti. Celá sada stojí kolem 130,- Kč.

doplněno 31.08.12 15:51:

Může tam být i IČO.

doplněno 31.08.12 16:15:

Razítko je samonamáčecí, vypadá přesně tak, jako ty vyrobené originály. Jsou na něm řádky, kam se písmenka zasouvají pinzetou. Písmenka nevypadnou. Jinak máte razítko v krabičce, která je jen, velikosti razítka. Nikdo nepozná, že razítko je doma vyrobené, z venku vypadá úplně stejně, jako to razítko originál. Když chcete razítko sestavit, vysunete razítko ven, uprostřed je zarážka, která vám razítko, drží otevřené. Vy si můžete sestavit, jaké razítko chcete a za hodinu si ho vyměnit. Použité písmenka a číslice, zase vracíte zpět do zásobníku písmen a číslic. Každé písmeno a číslice, je tam asi 5x.

doplněno 31.08.12 16:47:

Razítko je takto velké

Nějaké levné razítko

askmenow*
hodnocení

1x

Dobré zkušenosti jsem měla s touto firmou. razitko.com/... . Ale platíte poštovné. Obyčejná razítka ale dělají v každém copycentru, co jsou v nákupních střediscích.

Zajímavě zní to, o kterém tu někdo mluvil, to z Kauflandu. Nevím ale, zda je samonamáčecí. Pokud ne, nemá to pro vás cenu, v kapse se bude líp vozit razítko, než razítko a razítkovací polštářek.

Jinak ale myslím, že vizitky mají své opodstatnění. 1) vypadají profesionálněji, 2) k razítku budete vždycky muset ještě sehnat papír,

doplněno 31.08.12 16:01:

na to, aby se vizitky neumazaly, jsou vizitkáře ;)

Je potřeba si uvědomit, že když někdo chce vizitku, stává se potenciálním zákazníkem. Ovšem jen v případě, že vizitku uchová. No a když mu luptene razítko na nějaký papírek, co vám půjčí, pravděpodobně ho zase rychle ztratí...

doplněno 31.08.12 16:08:

Jasně. Pak bych to viděla na nějaké to samonamáčecí na objednávku. přecijen telefon asi hned takměnit nebudete, ani se nebudete přejmenovávat, abyste potřeboval přeskládávat písmenka.

daniell*
hodnocení

já už to z vizitkama po letech vzdal pár jich vozit budu jenže to bylo prostě obědnávání těch vizitek pořád dokola žádná levná zábava to nebyla ;) to k někomu jedete a on že by chtěl vizitku ať má a takhle všici to je za chvili vizitek plno pryč navíc se mi kolikrát stalo že sem je omylem polil nebo zašpinil a v tu chvíli bylo třeba 50 vizitek na vyhození , razítko se nepomačká nepolije a podobně. ;)

doplněno 31.08.12 16:03:

jak říkám do auta hodím třeba 50 vizitek a když někdo jen pro kontakt třeba na stavbě jen kvůli číslu aby se mě dovolal tak budu mít razítko klapnu a hotovo a zákazníkům tak skočím do auta a dám vizitku když budou chtít.

hodnocení

0x

Dá se koupit takové, kde si text vyskládáš sám, stojí několik desetikorun, možná kolem stovky.

daniell*
hodnocení

to ani neznám jak velké je asi přibližně to seskládávací razítko má s ním někdo osobní zkušenost nerozpíjí se je text dobře čitelný? jsou k němu i ty písmenka?

doplněno 31.08.12 16:02:

ještě mě k těm razítkům napadá ty písmenka se tam nasouvájí na nějakou lištu ne? když to razítko spadne nerozletí se písmenka na všechny strany? *smich* to by byla nemylá situace

Takto je razítko zajištěné, když chcete dělat změny na razítku. Toto razítko je asi 5 let staré.

doplněno 31.08.12 16:51:

Stále funkční.

doplněno 31.08.12 19:43:

Danieli, toto razítko jsme tenkrát kupovali v Praze, na Proseku. Nyní jsme procházeli Kaufland, na Střížkově. Jak mají, uprostřed uličky takové dřevěné šuplíčky, vše za 30,-, 60,- apod. Dále jsou šuplíčky různé, tak tam, jsme razítko viděli. Zrovna jsme vzpomínali, jak jsme tenkrát, razítko kupovali my, to byla pořádná cena.

Nějaké levné razítko #2
daniell*
hodnocení

to mě celkem zaujalo :) Kde jste jej koupil kde se to dá koupit nevypadá to vůbec zle a za cenu do 130 kč to je uplně stejná cena jako za klasické razítko.

daniell*
hodnocení

No právě sem se po tom koukl na internetu a stojí kolem 300-350 kč zatím sem levnější nenašel do Prahy se určitě nedostanu bydlím u Brna.

gustav*
hodnocení

0x

ANO, jen standartní dřevěné - taky jsem takhle začínal , nechal jsem si ho udělat u Firmy která se výrobou razítek zaobírá *hej*G.

hanher*

Mají teď skládací razítko i v Lidlu, stojí +/- 100,- Kč.

pohanka*

Mám již asi dva roky dvě vyskládací razítka z lídlu, je to zatím nelevnější razítko, jaké jsem na našem trhu objevila. Denně s ním pracuji, žádný problém, spokojenost. Je samonamáčecí a je to dobrá alternativa proti těm drahým /Trodat apod/.

hodnocení

0x

Zkuste se taky podívat na Vistaprint

doplněno 01.09.12 16:21:

cena za dodání závisí na tom , jak rychle to má být.

Nějaké levné razítko #3
daniell*
hodnocení

tena visaprtint je dobrý mají tam dokonce razítko zdarma zaplatíte akorád poštovné jestli jsem to dobře pochopil?

Tak nějak to je, jen musíte být připraven na to, že jak začnete objednávat, tak vás automat začne přemlouvat, abyste si objednal ještě tohle a támhleto se speciální cenou, no a to poštovné musíte započítat. A to razítko zdarma je současná akce, za chvíli bude vš jinak. (Ale nějaké akce mají pořád.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]