Nejste přihlášen/a.
Je to týden jsem se bavila se sousedkoupodotýkám byla jsem od ní2m venku přes plot a stěžovala si mi na hrozný průjem a zvracení
do toho zimnice prý hrůza a neuběhl ani týden a postihlo to u nás celou rodinu postupně
nejhůře tedy na tom zase nejmladší člen rodiny,mám tedy otázku zda se vir na takovou vzdálenost mohl přenést a jaká je inkubační doba,máme příbuzného v nemocnici zatím ho nechceme jít navštívit kvůli možným bacilům...no a samozřejmě co je u vás nejvíce účinné na tuto velmi nepřijemnou nemoc...:Dchceme z toho už být brzy venku!
Dobrý den. Vynikající a osvědčené je Imodium. Ale asi se stejně nevyhnete návštěvě obvodního lékaře. Inkubační doba u průjmu jsou myslím 2 dny. Spíš bych se ale zajímal o to, že je divné, že to má sousedka a Vaše rodina. Nemůžete mít špatnou a závadnou vodu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.