Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana v autě a podnapilé děcka - trest?

Od: mathers322* odpovědí: 8 změna:

zdravím, co mi hrozí když má někdo u sebe v autě trávu a já ho jen vezu?

A co když vezu nezletilé kteří mají vypito?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je to o tom , zda bengo bude prozkoumavat i spolujezdce nebo ne. Pokud si toho nevsimne , tak se to neresi , pokud jo musis zapirat , ze o tom nevis...

mathers322*
hodnocení

A když budu tvrdit že o tom nic nevím tak mi něco hrozí?

doplněno 26.01.13 12:11:

Včera jsem vezl dvě holky (16) ožralé na sračky a seděly vzadu, stopli mě policajti a naštěstí kontrolovali jen mě a auto.

Tak jsem nad tím uvažoval

au1

řekni,že je neznáš, a jsou to stopařky,tak jsi je nabral

mathers322*
hodnocení

Taky možnost :D ale chci vědět jestli mi něco hrozí :D

cyril*

Určitě ano! Je zde veliká pravděpodobnost, že Vás nebo auto pozvracejí. ;)

hodnocení

0x

jo normalka , rekni ze jsi je videl nekde se potacet tak je vezes a neznas je vubec

hodnocení

0x

Pokud vím, tak střízlivý musí být řidič. O spolujezdcích se nikde nepíše. Jak by to asi řešili taxikáři, řidiči autobusů a podobně? To budou každému při nástupu dávat dýchnout *smich*?

andrej300
hodnocení

0x

Nic ti nehrozí. Spolujezdci jsou odpovědni jen sami sobě (pokud to není tvoje nezletilé dítě). Zodpovědnost za ně máš pouze v případě zranění při tebou zaviněné nehodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]