Nejste přihlášen/a.
Prosím nevíte email nebo stránku na kontakt psychologa online? ... Jde oto že má přítelkině si domů i přes zákaz své matky domů dovedla psa. prortože jsme oba studující a bydlíme každý u rodiču takže tohle byl problem že ja si ho v případě toho že by ho její matka nepřijala nemohl vzít domů. Poté co ho jají matka viděla tak si myslela že jde o vtip že ho jen někomu hlidají ale pak když ji řekla že o vtip nejde tak se stím hodně srovnávala ale i když byla smířená celkem tak měla strach že prostě to nejde ale nechtěla své dceři ubližit tak řekla že si ho kdyžtak nechají at si to ale dobře do večera rozmyslí a protože moje přitelkině zní cítila to že ho doma nechce tak ho po dlouhem hledání darovala kamarádce . A i když byl doma jen dva dny tak všem přirostl šíleně k srdci . A po návratu když ho darovala tak se psychycki zhroutila. prostě brečí a šíleně ji chybí a bojí se nebo spíš ví že to nevydrží bez něj . A protoe pořád chtěla psa a ted ho již měla je to ježťe těžší. A protože nechce ani slyšet otom že bych ji vzal k psychologovi zháním online poradnu . PS: omluvte mou gramatiku jsem dysgrafikem . Děkuji předem.
Psychologa, který by se ihned věnoval řešení vašeho problému online a zdarma, nenajdete. Vaše přítelkyně chce psa a Vy zase chcete okamžitou pomoc od odborníka pro Vaší přítelkyni. Zdá se mi, že si to oba moc zjednodušujete. Vaše přítelkyně se zhroutila, protože jí doma nedovolili mít psa? Pak byste jí měl být oporou právě Vy a měl byste si s tím umět poradit. Utěšte jí, odvezte jí na pohotovost, vezměte jí na procházku..udělejte cokoliv jiného, než že budete sedět u pc a čekat na zázrak. Můj názor je takový, že když chce brečet, ať se v klidu vybrečí. Pokud tolik miluje psy, může je navštěvovat v útulku. Budou jí nesmírně vděční. Nerada bych křivdila, ale mám dojem, že tento dotaz je jen další z řady nudících se lidiček a nelze ho brát zase tak vážně...
Zdravím, online poradnu nedoporučím z jednoduchého důvodu. Nikdy nemáte jistotu, že ten onen "lékař", který se jmenuje tak a tak, tím lékařem skutečně je, a ani rady nemusí být dobré. K online psychologovi by přítelkyně "šla", ale k normálnímu ne?
Bohužel, pokud přítelkyně bydlí u matky, musí respektovat její pravidla bydlení. Už to, že si přes naprosto jasný zákaz přivedla domů psa, byla chyba. Že jí chybí, že brečí? To je zcela normální reakce na ztrátu něčeho, co si člověk přál. Ale scény, že bez něj nevydrží (a jak to proboha ví za dva dny?), snad nejsou třeba. Řekla bych, že to za pár dní samo odezní. Já také miluji zvířata, odmalička jsem chtěla psa, ale naši s tím nesouhlasí. Co z toho plyne? Že si psa pořídím, až budu mít svoje bydlení.
Pokud přítelkyně nevydrží bez psa, ať se od matky odstěhuje. Nebo se bude muset zachovat jako dospělá a nějakou dobu to ještě vydržet. Nechci být nijak zlá, ale slečna šla jako vzdorovité dítě vědomě přes zákaz, a musí se k tomu umět dospěle postavit.
Berte ji ven, o psovi nemluvte, přiveďte ji na jiné myšlenky.
Tvoje slečna je hysterický rozmazlený fracek . Vem nohy na ramena, jednou z ní bude hysterická rozmazlená manželka
Na tohle potřebuje radu psychiatra? A co bude jednou v životě dělat, až jí potká opravdu něco zásadního? To jste oba opravdu . Možná jste plnoletí, ale tady dáváte jasně najavo, jak jste oba nevyzrálí. Bože, Ty to vidíš
:D! A TOHLE má mít jednou děti a vychovávat je! Už teď je mi z toho úzko...
Nešla by proto ho chci kontaktovat já místo ní . Oba sme již plnoletí a ona si moc dobře uvědomovala že jde přes zákaz a uvědomuje . Ale tady jde oto že všichni s rodiny ji řekli at ho dovede domu a uvidí se ale nich byt nemuže protože bud nejsou stale doma nebo již zvíře mají . A pokud vás budu citovat "(a jak to proboha ví za dva dny?)" Již jednoho psa měla který ji pak umřel a když si po tolika letech dovedla domů psa po kterém tak dlouho toužila a měla ho doma byť i dva dny tak to prosně sní tak zacloumalo že se strím hrozně špatně smiřuje .
A to přítelkyně nevěděla, že u nich pořád nikdo není doma a psa by se tedy neměl kdo starat, když i ona bývá ve škole? Nevím, ale pokud tolik miluje psy, tak by se měla zamyslet i nad tím, jak by se psovi vedlo. Jistě má své koníčky, má Vás. Opravdu by měla čas postarat se kvalitně o psa, třeba ještě štěně?
Nějak se mi nezdá, že tedy byl zákaz matky, ale přitom všichni z rodiny (i ta matka?) řekli, ať psa dovede a uvidí se. Když už ho dovedla, tak se jí ti všichni měli zastat, aby pes zůstal.
Chápu, že se s tím špatně smiřuje, sama jsem mockrát obrečela to, že doma nemůžu mít psa, ale věřte, že během několika dní se to spraví. Navíc začne škola, slečna přijde na jiné myšlenky. Myslím, že něco podobného zažila většina z nás.
doplněno 29.08.12 16:21:Jinak plně souhlasím, že na tento problém psycholog ani potřeba není. To už by slečna musela být hodně labilní a zhroucená.
Stejně ani do té online poradny nemá cenu psát za ní. Pochopte, že základ úspoěšné terapie je stoprocentní upřímnost k psychologovi. Vy budete psát, jak to vypadá, jak se vám přítelkyně jeví... ale každý kvalitní psycholog vám poví, ať se ozve sama. Nebo ještě lépe přijde. Komunikace bez neverbální složky a osobního kontaktu je velmi ochuzená a řekla, bych, že pro řešení těchto věcí nevhodná. Zkuste slečnu přemluvit, ať někam osobně zajede, nebo čekejte, až to přejde.
Dobrý den.
Přítelkyně nepotřebuje psychologa. Nemá důvod se hroutit. Podle mě se jen předvádí před rodiči a svoje zhroucení hraje. Doufám, že její rodiče neustoupí a psa ji nedovolí. Ne, že bych jí ho nepřála, ale vynutila by si takto všechno. Co kdyby se jí v životě přihodilo něco opravdu závažného? Co potom? Vemte ji na procházku a když nebude chtít, ať si v klidu popláče. To ji neublíží a brzy to přejde.
Existují sice i psychologové, kteří poskytují konzultace online, kde máte záruku, že radu poskytuje skutečně psycholog, ale chvíli to trvá. Napřed si s psychologem musíte konzultaci dohodnout (předtím bych samozřejmě doporučila si jej "prokleponout" a sehnat na něj reference - ty ovšem nebrat z jeho webu), potom za konzultaci zaplatit a ke konzultaci dojde až po připsání Vaší platby na jeho účet.
Ostatní psychologické poradny jsou podobného druhu jako zdejší poradna - nevíte, kdo Vám radí, jaké má kompetence, ani zda jde opravdu o psychologa.
___ Přítelkyně udělala chybu, za niž nyní platí. Vydržte pár dnů, zlepší se to.
Zdravím.
Dva plnoletí lidé a ztráta psa, kterého měli dva dny je dokáže psychicky složit? To není na psychologa, na psychologa je prozkoumání osobnostního profilu, kdyby to psal opravdu dospělý člověk...
Děti, je fajn že řádíte na těchto stránkách, pořád lepší než drogy a alkohol.
Je to prostě hrozně šílené, než aby se to dalo brát vážně.
Spozdravem milanacerven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.