Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlavní nemoc

Od: annnicka odpovědí: 16 změna:

Před třemi týdny mě znásilnil jeden kluk. Nějak sem to nikam neřekla protože to byl můj kamarád.

Před týdnem sem se vyspala s klukem bez ochrany. Pak po nějaký době mě to začlo svědit tam dole a mám hnusnej výtok. Nevim co mám dělat, už to trvá 4 dny. Myslíte že mám nějakou pohlavní nemoc?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to dost pravděpodobné.

Co máte dělat? Tu otázku myslíte vážně?

a) jít k doktorovi, aby Vás vyléčil

b) jít na polici... kamarád nekamarád, znásilnění je znásilnění.

milanacerven*
hodnocení

3x

1.gynekologie - ihned

2.policie - hned po gynekologii

3.psycholog - dřív než bude pozdě

držím palce ať následky toho všeho jsou minimální, respektive žádné. milanacerven

martinaa*
hodnocení

3x

Aničko, běž si přečíst nějakou pohádkovou knížku a nekrm nás tu výmysly. Je to hodně poznat, že se nejedná o reálný dotaz.:)

pavkazji*
hodnocení

2x

Nějak se mi to nezdá.Dýchá to na mě nudou,tak se zabavím na poradte.cz?!?

Budiž ,třebas jsem uvěřil.Tak když víte jak se vyspat s klukem tak by jste měla vědět co dělat v případě "hnusného výtoku tam dole"!

A to znásilnění?No to by jste už tuplem měla vědět co s tím-kamarád nekamarád.Nebo to bylo jinak?!

claire*

Souhlasím, že tazatelka se pravděpodobně jen potřebuje zabavit. Dva týdny po znásilnění se s někým vyspí? Mám za to, že po prožití něčeho tak traumatického by i velmi vyrovnané ženě trvalo mnohem déle, než by k sobě někoho pustila.

annnicka
hodnocení

Tak za prví. Nejsem taková že bych se z toho měla zhroutit. A sama moc dobře vim jak to bylo. Tady na tu poradnu sem narazila náhodou a viděla sem že se na ní často odpovídá. Vim co bych měla dělat, jenže je mi 15 tak asi nebudu chodit ještě ke všemu za mojí matkou, jo mami znásilnil mě dlouholetej kamarád, hm aha..
Myslete si všichni co chcete, já vim svoje a pomoc nepotřebuju protože mě tady akorát tak obviňujete jak si z něčeho dělám srandu, jasně..

claire*

Tak to se na mě nezlob, holubičko, ale kdyby hloupost nadnášela... no nic. To víš, že bys to měla říct matce! Myslíš, že by ti na to řekla "Hm, aha."?! Nevěřím. Rozhodně by ti tohle neřekla ani policie a tvůj gynekolog. Mazej k lékaři a pokud možno, nestyď se navštívit ani psychologa, protože taková frajeřina, o jaké nám tu píšeš, je docela hazard...

hodnocení

2x

Aničko, znásilněné děvče by se chovalo jinak. Tím spíše, kdyby jí znásilnil kamarád, tedy člověk, kterému vlastně věří. A ne stylem _ kamarád taky rád a za chvíli se vyspat s jiným. A ještě k tomu bez ochrany. Nevím, co jste kde chytila a zda je to pohlavní nemoc, v tom Vám může udělat jasno jen gynekolog. Ale určitě vím, že byste měla myslet i jiným orgánem, než rozkrokem. Ať jste již položila dotaz vážně, či nikoliv.

hodnocení

1x

Dobrý den. Jak můžete napsat, že Vás znásilnil kamarád? To je velmi špatný kamarád. Když jste nic nehlásila, pak se může stát, že vezme další kamarádi a přijde si to zoopakovat.

Jak radí už nahoře:

První ke gynekologovi, kde mu vše řekněte i o znásilnění. Ten Vám napíše lékařskou zprávu a s ní, na policii.

Nejen, že jste od někoho chytla nějakou nemoc, při nechráněném styku, ale ještě můžete být těhotná.

Pak na policii. Jen můj názor.

hodnocení

1x

Nějak se mi to nezdá. Buď tady už dýchá předškolní nuda, nebo jsi pořádné éro. *ee*

Někdy se znásilnění nedá ubránit, ale můžeš kopat, kousat, křičet o pomoc. To nikdo nebyl nablízku? A když už se stalo, hned nahlásit. Takhle, pokud se to opravdu stalo, a pachateli se nic nestane, bude si dovolovat i nadále na ženy a myslet si, že mu to pokaždé projde, jako u Tebe. Jsi opravdu slípka - znásilněná a mávneš rukou. Tak ten "kamarád" si třeba na Tobě příště zaskotačí znovu. Dobře Ti tak!

A ten kluk bez ochrany - buďto stejný blábol, nebo ohromná nezodpovědnost. Od obou. V dnešní době s nahodilým partnerem bez kondomu ani za nic. To je téměř sebevražda. Lehce si můžeš uhnat pořádnou pohlavní nemoc, kdy budeš ohrožovat nejen své partnery, ale i své případné děti. Opravdu mě nenapadlo, že jsou dnes někteří mladí na takové úrovni, jako Ty.

Co se týká potíží, na nic nečekat a mazat k ženskému lékaři, případně na venerologii. Jak už tady rádci psali. Svatá prostoto! *modla* Jaga.

dejavu*
hodnocení

1x

Svědivý výtok je typický pro vaginální plísňové onemocnění, je třeba si dojít na gyndu pro globule a pak se vyléčit. Pokud máš partnera, i ten by měl být přeléčen antimykotickou mastí, abys to nechytla od něj znovu nebo on nepřenášel dál.

pt®
hodnocení

1x

"annnicka", "jájinka", "kájinka", "julinka", "aninka" a tak dále, všechny v rubrice SEX, to už o něčem napovídá. Přesně, jak píše Martina, dělejte si prču s jinými. - pt

mike32*
hodnocení

0x

Jestli někdo myslí jestli máš nějakou pohlavní nemoc? ... čím dřív zajdeš k doktorovi ... tím lépe pro tebe ...

Přeji ti hodně štěstí at z toho není nic vážného a zároven by jsi se měla nad sebou vážně zamyslet.

K tomu znásilnění - bez komentáře

krkovicka*
hodnocení

0x
Aničko,ty nevíš co máš dělat?!Hnusnej vytok vyléčí doktor.To ví i malé dítě.

jeany*
hodnocení

0x

Zajděte k lékaři, pohlavní nemoc to nemusí být, spíš nějaká mykóza, kvasinky. Ale s Vaším způsobem života, byste se nemohla divit.

hop®
hodnocení

0x

Hlavně tomu druhýmu klukovi řekni, že jsi byla nakažená ze znáslinění, třeba to ten hodnej naivka s Tebou myslel trošku vážně...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]